Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Glassnode Bitcoin 2016 ve 2019’da Yükseliş Getiren Kritik Seviyenin Üzerinde Dedi!

On-chain analiz platformu Glassnode, güncel verilerin Bitcoin (BTC) yükselişinin devam edebileceği yönünde olduğunu belirtti.

Glassnode 21 Aralık tarihli paylaşımında güncel on-chain verilerine odaklandı. Bitcoin’in gerçekleşmiş piyasa değerinin olumlu bir tablo çizdiğini belirten platform, geçmiş verilerle tutarlı bir kıyaslama yaptı.

Gerçekleşmiş piyasa değeri olarak adlandırılan ve güncel fiyatın dolaşımdaki arza bölünmesiyle elde edilen bu verilerin 2016 ve 2019 yıllarıyla benzerlik gösterdiği belirtilirken yükseliş yönlü sinyallere yer verildi.

Söz konusu verilerin 2017 ve 2020 boğaları için önemli bir gösterge olduğunu işaret eden Glassnode, güncel verilerin de aynı döngüyü takip ettiğini vurguladı.

Geçtiğimiz boğa koşularından önce de Bitcoin fiyatı gerçekleşmiş piyasa değeri göstergesini bir destek olarak benimsemiş ve bu destek yukarı yönlü hareketi uzun bir süre takip etmişti.

Güncen verilere göre Bitcoin fiyatı yine gerçekleşmiş piyasa değerinin üzerine çıktı ve bu desteği kırmaması durumunda piyasanın yükseliş rüzgarlarına teslim olması bekleniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!