Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Glassnode Kurucusundan Bitcoin Yükselişi İçin Yeni Sinyal: Piyasadaki Arz Yetmiyor!

On-chain analiz platformu Glassnode’un kurucusu Yann Allemann, Bitcoin (BTC) için en önemli yükseliş sinyallerinden birini açıkladı.

Bitcoin 35 bin dolar seviyesinde konsolide olurken güncel durum hakkında bir yorumda Glassnode kurucusu Yann Allemann’dan geldi. Allemann 6 Kasım tarihinde yazdığı bir blog gönderisinde, Bitcoin piyasa talebinin piyasadaki arzı geride bıraktığına işaret etti.

Deneyimli isim artan talebin bir göstergesi olarak sadece 1 günde ağa dahil olan 700 bin yeni Bitcoin adresini vurgularken bu göstergenin yükselişin devamı için önemli bir sinyal olabileceğini belirtti.

Piyasadaki artan talebin alıcıları daha agresif olmaya itebileceğini ima eden Allemann, tarihsel olarak bakıldığında bu tür ortamların alış baskısına sebep olduğunu söyledi:

Bitcoin’in piyasa talebi arzını geride bıraktı, bu da güçlü bir pozitif ivmenin açık bir işareti. Sadece bir günde 700.000 yeni BTC adresi ağa katıldı. Bu genişleme, fiyat tahminleri için en güvenilir göstergelerden biri olarak kabul ediliyor. Halihazırda dolaşımda olan Bitcoin arzının azalması nedeniyle alıcıların, emirlerinin hızlı bir şekilde yerine getirilmesi için tekliflerini artırmaları gerekebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!