Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Goldman Sachs Araştırmacısından Bitcoin ve Altın Açıklaması!

Bitcoin boğaları Pazartesi günü Federal Rezerv‘den gelen haber sonrası ciddi bir yükseliş yakalayarak fiyatın yeniden 6.000 üzerine çıkmasını sağladı.

Federal Rezerv’in herhangi bir limit koymadığı parasal genişleme programı sadece Bitcoin’in değil aynı zamanda altının da yükseliş yaşamasına sebep oldu. Bir anda %3 ve üzerinde sıçrama yapan altına %15 civarında bir yükselişle Bitcoin eşlik etti.

Altının Yükselişi Bitcoin’e de Yarayacak

Goldman Sachs araştırmacılarından Jeffrey Curie ise yayınladığı bir gönderide altının dönüm noktasına ulaştığını belirtti. Goldman Sachs şu an tam da altın satın alma vaktinin geldiğini belirtti ve bu durum dolaylı yoldan Bitcoin yatırımcılarını da sevindirdi.

Bunun yanı sıra Goldman Sachs’ın eski yöneticilerinden olan Michael Novogratz da konu hakkında yaptığı açıklamada bu durumun Bitcoin’i de etkileyeceğini ifade etti. Altının yeniden eski zirve noktalarına döndüğünü belirten analist, bunun daha fazla yükseleceğini düşündüğünü belirtti. Bitcoin için de aynı durumu öngören Novogratz’ın tahmini şimdiden heyecan yarattı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment