Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Goldman Sachs Eski Yöneticisi: Bitcoin, Hala Çok Ucuz

Bir dönem dünyanın en büyük bankalarından birisinde Avrupa Hedge Fonlarının başındaki isim olan Raoul Pal, lider kripto para birimi Bitcoin ile ilgili olarak bazı açıklamalar yaptı.

Son beş yıldır kripto paralara büyük bir ilgi duyduğunu ifade eden başarılı isim, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada daha çok uzun vadeli yatırımların, kripto para sektöründe kazandıracağına vurgu yaptı.

Pal, şunları söyledi:

”Bitcoin, kuruluşundan bu yana neredeyse yüzde 15 milyonluk akıl almaz bir artış gösterdi. Şu anda tarihte en iyi performans gösteren yatırım aracı olarak gösterilebilir. Ve bence, eğer uzun dönem için bakacak olursanız, Bitcoin bana kalırsa halen çok ama çok ucuz.”

Ancak Pal’ın bu yönde atmış olduğu tweetlere katılmayan kişi sayısı da hiç de az değil. Örneğin Dünya Bankası eski yöneticisi Larry Summers, yaptığı açıklamada altının toplam piyasa hacminin 7 trilyon dolar olduğunu söyledi. Bitcoin’in ise bunun yaklaşık yüzde 5’ine denk geldiğini ifade eden Summers, bu durumun son derece adil olduğunu vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment