Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Goldman Sachs Geçmişli Piyasa Yapıcı Binance’den Yüklü Altcoin Çekiyor!

Kurumsal şirketlerin kripto paralara yönelik alım iştahı her geçen gün artmaya devam ediyor.

Kripto para piyasası son aylarda güçlü ve pozitif bir duruş sergilerken hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların ilgisi artıyor. Artan kurumsal yatırımcı alımlarına son olarak bir yenisi daha eklendi ve Goldman Sachs’in eski yöneticileri tarafından kurulan piyasa yapıcı GSR furyaya dahil oldu.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre 29 Kasım günü harekete geçen GSR, kripto para borsası Binance’den 4,3 milyon dolar değerinde 6,86 milyon Polygon (MATIC) satın aldı.

Yapılan son alımla birlikte kurumsal balinanın elindeki kripto para yatırımı 29,5 milyon dolara ulaştı. GSR’nin yatırımda bulunduğu MATIC dışındaki başlıca altcoinler arasında 4 milyon dolar değerinde Worldcoin (WLD), 2,3 milyon dolar değerinde Ethereum (ETH) ve 1,2 milyon dolar değerinde Hashflow (HFT) bulunuyor.

Balinaların son yükselişlere rağmen alımlarına devam etmesi piyasanın geleceğine yönelik pozitif beklentilerini korudukları şeklinde yorumlandı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,5 değer kaybeden MATIC, yazım esnasında 0,764 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!