Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Güney Koreli Dev Borsa Binance Destekli Altcoin’i Listeledi, Balinalar Fiyatı Uçurdu!

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit’in SPACE ID’yi (ID) listelediğini duyurması balinaları harekete geçirdi.

Kripto para borsası Upbit 30 Kasım günü ID’yi Bitcoin (BTC) paritesinde listelediğini açıkladı. Altcoinler üzerinde yarattığı güçlü yükseliş dalgalarıyla sık sık öne çıkan Upbit’in bu haberi kripto para balinalarını harekete geçirdi. ID Binance’in 30. Launchpad projesi olarak geçtiğimiz aylarda dikkat çekmişti.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre “0x2b51” isimli bir balina cüzdanı, Binance ve OKX’den 502 bin dolar değerinde 1,55 milyon ID çekti. Lookonchain balinaların bu borsalardan ID çekerek yüksek ve dinamik hacimden yararlanmak için Upbit’e yatıracaklarını belirtti. Upbit henüz ID için sadece Bitcoin paritesini açarken Tether (USD) gibi stablecoinler için desteğin daha sonra geleceği düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre haber akışının etkisiyle %32 yükselen ID 0,261 dolar seviyesinden 0,345 dolara ulaştı. ID yazım esnasında 0,289 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!