Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Gönlünü Rahatlatmak” İsteyen Yatırımcılar, Bitcoinlerini Binance’ten Çekiyor

CryptoQuant verilerine göre kripto para kullanıcıları, Binance’te tuttukları Bitcoinleri ABD’li kripto borsası Coinbase’e aktarıyor.

Araştırma firması, dünden bu yana Coinbase’in rezervlerinin yaklaşık 12.000 BTC arttığını, Binance’in rezervlerinin ise 5.000 BTC azaldığını yazdı.

CryptoQuant’ta Web 3 analisti olan Bradley Park, “Binance’teki Bitcoin rezervlerindeki düşüş perakende çıkışlardan kaynaklanıyor gibi görünüyor” dedi.

Hong Kong merkezli dijital varlık platformu VDX’in araştırma müdürü Greta Yuan, “Piyasa, Binance’e yönelik son yasal uygulamalar konusunda hala gergin,” dedi ve ekledi: “Kısa vadede, daha fazla kullanıcının gönlünü rahatlatmak için fonlarını yasal olarak uyumlu veya lisanslı borsalara taşıdığını göreceğiz.”

Greta Yuan, 2012’de kurulan “Coinbase’in zamana yenik düşmediğini” vurguladı.

Bazı analistler, Binance’in vardığı uzlaşmanın kripto para endüstrisi için olumlu olabileceğini düşünüyor. Matrixport ekibine göre kripto şirketleri, bu karar sonrasında geleneksel finans firmalarına benzer şekilde hareket edecek ve bu, spot Bitcoin ETF’sinin onaylanmasını sağlayabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!