Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Google Cloud, Band Protocol ile Entegrasyon Sağladı

Google Cloud, veri oracle platformu Band Protocol ile entegrasyon sağladı. Entegrasyonla birlikte kripto para fiyat analizlerinin gerçek zamanlı ve doğru şekilde gerçekleştirilmesi hedefleniyor.

Google Cloud, makine öğrenimi ile gerçek zamanlı finansal veri sağlamak için Band Protocol oracle’larını kullanacak. Bu oracle’lar, Google BigQuery ile halihazırda entegre ve faaliyet gösteriyor. Google Cloud ekibi bu sayede geleneksel, hibrit blockchain ağı ve bulut uygulamalar oluşturabilecek.

Bununla birlikte, kripto para fiyatlarında oluşabilecek olası anomalilerin tespiti için de protokolün merkeziyetsiz oracle’ları kullanılacak.

Entegrasyonla neler bekleniyor?

Yapılan bu iş birliğinin geliştirici ve araştırmacıları merkeziyetsiz oracle kullanımına teşvik etmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra, Band Protocol’ün herhangi bir blockchain ağında desteklediği on-chain akıllı sözleşmeler, finansal veri ve fiyat anomali tespiti gibi hizmetlere erişim sağlayabilecek.

Band Protocol (BAND) rekor kırdı

Cross-chain oracle platformu olan Band Protocol, 24 saat içerisinde yüzde 34 oranında değer kazandı ve 15 Nisan’da 22,83 dolara yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. BAND’in piyasa değeri ise 576 milyon dolar oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!