Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Google Cloud’un Bu Altcoin ile İş Birliği Fiyatı Hareketlendirdi!

Mobil blockchain platformu Celo’nun arkasındaki vakıf Celo Foundation’ın, sürdürülebilir Web3 girişimlerini desteklemek için Google Cloud ile iş birliği yapmasıyla CELO hareketlendi.

Celo Foundation 4 Nisan tarihinde resmi blog sitesi üzerinden yayınladığı gönderide, Celo blockchain ekosistemindeki misyona uygun projelerin gelişmesini desteklemek ve Google Cloud hizmetlerinin erken benimsenmesini genişletmek için Google Cloud ile iş birliğine gittiklerini duyurdu.

Vakıf Google Cloud’un iş birliği kapsamında, projenin yerel token’ı CELO’yu temel alan geliştiricilerin Google Cloud ve Firebase hizmetlerinden yararlanabilmesi için çeşitli krediler sunacağını belirtti.

Ayrıca Google Cloud çekirdek geliştirici ekibinin, Celo Foundation tarafından düzenlenen Founders in Residence programına ve sekiz haftalık bir hızlandırma programı olan Celo Camp’e katılan geliştiricilere proje desteği sunacağı bildirildi.

Celo Ekosistem Büyüme Başkanı Xochitl Cazador, Google Cloud ile yapılan ortaklığın geliştiricilerin ve Web3 kurucularının Celo’yu temel alarak uygulamalarını kripto para sektörünün en karbon temiz bulutunda oluşturmasına ve ölçeklendirmesine yardımcı olacağını söyledi. Ayrıca Cazador, Celo’nun dünyanın ilk karbon negatif hisse kanıtı (PoS) blockchain’i olduğunun da altını çizdi.

Google Web3 Strateji Başkanı Richard Widman, Google Cloud’ın Web3’te bir sonraki inovasyon dalgasını sağlamaya odaklandığını ve bu amaç kapsamında ortaklığın genişletilmesinden memnun olduklarını belirtti.

Coingecko verilerine göre son 30 günde %2 değer kazanan CELO, haberin açıklanmasının ardından %14’e varan yükseliş performansı gösterdi. Yazım itibariyle CELO, 0,7148 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!