Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale, İki Altcoin İçin Resmen Desteğini Açıkladı, Fiyatlar Yükseldi

Kripto para yöneticisi Grayscale Investments, ürün listesine Bittensor (TAO) ile Sui (SUI) projelerini de ekledi.

Bugün yapılan açıklamaya göre Grayscale, Grayscale Bittensor Trust ve Grayscale Sui Trust olmak üzere iki ürün çıkardı. Grayscale Bittensor Trust, Bittensor’un kendi token’ı olan TAO’ya, Grayscale Sui Trust ise Sui protokolünün SUI token’ına yatırım yapıyor.

Grayscale’in ürün ve araştırma başkanı Rayhaneh Sharif-Askary, “Bittensor ve Sui’yi ürün yelpazemize eklemekten heyecan duyuyoruz. Bittensor’un merkeziyetsiz yapay zekanın büyümesinin merkezinde olduğuna inanırken, Sui’nin akıllı sözleşme blockchain’ini yeniden tanımladığını düşünüyoruz” dedi.

Sharif-Askary, “Grayscale Bittensor Trust ve Grayscale Sui Trust’ın lansmanıyla birlikte yatırımcıların sürekli evrim geçiren kripto ekosisteminin en çağdaş tokenlarına erişmesini sağlayan ürünler çıkarmaya devam ediyoruz” diye ekledi.

TradingView verilerine göre Grayscale haberi, her iki token fiyatının da aniden yükselmesini sağladı. TAO fiyatı yüzde 2’den fazla; SUI fiyatı ise yüzde 7’den fazla yükseldi.

Grayscale, 23 Mayıs’ta Near (NEAR) ve Stacks (STX) yatırımlarını içeren iki trust başlatmıştı. Bu fonlar, kurumsal ve perakende yatırımcılara günlük abonelikler yoluyla çeşitlendirilmiş bir kripto portföyüne erişim sağladı.

Grayscale ayrıca Solana, Litecoin, Stellar, Zcash, Chainlink, Decentralized ve diğer kripto yatırım ürünleriyle ilgili trustlara da sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!