Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trump’ın Oğlu Açık Açık Söyledi: Kripto Para Dünyasını Sarsmaya Geliyorlar!

ABD’nin eski başkanı Donald Trump, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde kripto para dünyasına damga vurabilir.

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr., bugün X platformundan yaptığı açıklamada, “Kripto dünyasını BÜYÜK bir şeyle sarsmak üzereyiz. Merkeziyetsiz finans gelecektir, geride kalmayın” dedi.

Donald Trump Jr. tarafından yapılan açıklama, Trump ailesinin kripto para sektörü için büyük bir adım atmaya hazırlandığı anlamına geliyor olabilir. Trump’ın bir diğer oğlu Eric Trump, geçtiğimiz gün kripto para ve DeFi sektörü için önemli bir açıklama yaptı.

Eric Trump, kripto para ve DeFi’ye adeta aşık olduğunu ilan etti ve takipçilerine büyük bir duyuru için beklemede kalmalarını söyledi.

Donald Trump, başkanlık yarışında kripto para alanına büyük ağırlık verdi. Bir yandan Bitcoin Konferansı 2024’e katılırken bir yandan BTC yanlısı JD. Vance’i başkan yardımcısı adayı olarak seçti. Donald Trump, önümüzdeki günlerde Elon Musk ile birlikte bir röportaj yapacak.

Musk, yakın zamanda Trump’a olan desteğini açıkladı ve Trump, kendisine aynı şekilde karşılık verdi. İkilinin görüşme sırasında kripto para konusunu konuşup konuşmayacağı ise merak konusu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!