Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale Investment’dan Bitcoin Reklamı!

New York merkezli kripto para yatırım şirketi Grayscale Investments’dan yeni bir Bitcoin reklamı geldi ve bu reklam, birçok mecrada yayınlanmaya başlandı.

”Altın’ı Bırak” metniyle hazırlanan reklam, temel olarak Bitcoin’in altın yatırımlarına bir alternatif olması ön kabülü üzerine hazırlanması ile dikkat çekiyor. Grayscale’in yaptırdığı reklamda Bitcoin’in son derece hızlı, güvenli ve efektif bir yatırım aracı olduğuna vurgu yapılırken; buna karşın altın yatırımlarının artık eskide kaldığını ve altının eski bir yatırım aracı olarak artık değer gördüğü ifade ediliyor.

Yapılan basın açıklamasında, bu reklam kampanyasının önümüzdeki dönemde sosyal medyada ve dijital platformlarda yayınlanmaya devam edeceği ifade edilirken, Amerika’nın büyük şehirlerindeki kitlelerin bu reklamın hedeflediği kesim olduğu da belirtildi.

Digital Currency Group ve onun iştiraki Grayscale Investments’ın kurucusu ve CEO’su olan Barry Silbert da, basın duyurusunda bir açıklama yaptı ve yatırımlara bakış konusunda son dönemde jenerasyonel bir değişiklik olmaya başladığını aktardı. Silbert, şunları söyledi:

”Altın sektörü, ederinden yüksek değerlenen bir metali çok iyi pazarladı ve bu işte mükemmler şeyler çıkardı. Ancak Bitcoin, altına göre çok daha gelişmiş bir ürün. Bence altın gelecekte yerini Bitcoin’e bırakacak ve bunun etkilerini de daha şimdiden görmeye başlıyoruz. Bitcoin, bence gelecekte, internet çağının değer deposu olacak ve birçok genç yatırımcı da, hızlı bir şekilde Bitcoin’e dönüş yapacak.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment