Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale Investments CEO’su: Bitcoin, Altının Eskiden Yapabildiği Her Şeyi Yapıyor!

Dünyanın ilk ve hala lider kripto para birimi Bitcoin, piyasaya çıktığı yıldan bu yana sıklıkla altın ile kıyaslandı ve son zamanlarda bu kıyaslamalarda Bitcoin’i üstün görenlerin sayısı arttı. Digital Currency Group‘un sahibi ve Grayscale Investments’ın CEO’su olan Barry Silbert, konu hakkında yaptığı yeni açıklamada Bitcoin’i üstün tutanlardan birisi oldu.

Fox Business ile röportaj gerçekleştiren Silbert, lider kripto para biriminin altın ile olan benzer özelliklerine dikkat çekti. Silbert ilk olarak Bitcoin’in özellikle finansal duraklama dönemlerinde iyi bir performans sergilediğini vurguladı ve ekledi:

”Bitcoin altının bir zamanlar yapabildiği her şeyi yapabiliyor. Şu an için, grafiklere bakacak olursanız, Bitcoin yükselişte ve Çin’den gelen yaptırım haberleri de bu kripto paranın fiyat için mükemmel bir gelişme gibi duruyor. Belki bundan, belki de #dropgold hareketinin etkisinden dolayı bir etki gözlemlemeye başladık.”

Dropgold hareketi olarak ifade edilen olay, Barry Silbert’in firması tarafından yayınlanan ve Bitcoin’i öven bir reklam olarak biliniyor. Grayscale CEO’su açıklamalarının devamında Bitcoin’in altının daha genç bir versiyonu olduğunu ve topluluğun gün geçtikçe çok daha sağlam bir topluluk kurmakta olduğunu, bunun yakında finansal ekosistemi değiştireceğini ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment