Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitstamp Eski Coinbase Yöneticisini Ekibine Kattı!

8 Mayıs tarihinde Finance Magnates kaynağı tarafından yayınlanan bir habere göre, Avrupa merkezli kripto para borsası Bitstamp, ABD işlemlerinin başına eski Coinbase yöneticilerinden birisini getirdi ve ABD piyasasında ne kadar ısrarcı olduğunu gözler önüne serdi.

Günlük ticari hacim açısından top 50 kripto para borsası arasında yer alan Bitstamp, ABD içerisindeki operasyonlarını genişletmek adına attığı adımda Hunter Merghart‘ı ekibine kattı. Bitstamp bunun yanı sıra yakın bir tarihte New York’un finansal regülatöründen bölge içerisinde hizmet vermek için gerekli olan ve Bitfinex de dahil çoğu platformun alamadığı kripto para platform lisansını almayı başardı.

Megharrt, New York içerisinde kalacak ve Bistamp’ın yeni ile mevcut müşterilerine yönelik çalışacak. Yeni yöneticinin hedefi arasında özellikle kurumsal yatırımcıların yer alacağı açıklandı. Bitstamp’ın yeni ABD operasyonları başkanı çok yakın bir zamanda ABD merkezli başka bir kripto para borsası Coinbase içerisinde alım satımdan ve cüzdan hizmetlerinden sorumlu yönetici olarak görev almıştı. Meghart’ın Coinbase borsasına ek olarak Barclays ve RBC Capital Markets gibi geleneksel finans şirketlerinde de yılları aşan tecrübeleri bulunuyor.

Coinbase son dönemlerde çok sayıda üst düzey yönetici ile yollarını ayırdı ki bu durum borsanın yavaş yavaş güçten düştüğü yorumlarının yapılmasın neden oluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment