Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Spencer Bogart: Facebook Kripto Para Kullanıcılarını Üç Katına Çıkartabilir!

Blockchain Capital ortağı Spencer Bogart, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada sosyal medya devi Facebook’un kripto para sektörüne girişinin, sektörü iki katı veya üç katı büyütebileceğini ve kullanıcı tabanını aynı oranda arttırabileceğini ifade etti. Bogart söz konusu açıklamalarını 8 Mayıs tarihinde Bloomberg ile yapılan bir röportajda dile getirdi.

Bogart, röportaj esnasında Facebook Coin‘in – henüz stabil bir kripto para mı yoksa başka bir tür kripto para mı olacağı belli olmadı – bir sıçrama tahtası görevi göreceğini ve kitlelere kripto para birimlerini tanıtacağını vurguladı. İnsanların Facebook Coin’e sahip olmaya başladıktan sonra, aynı internete girmek gibi hissedeceğini belirten Bogart, kendi kendilerine bunu öğrenmeye başlayabileceklerini ve bununla beraber kripto para kitlesinin de artacağını dile getirdi.

”Yine söylüyorum, bu devasa bir büyümeyi getirecek.”

Bogart açıklamalarının devamında bundan daha önemli olan bir şey var ise onun da Facebook’un ”ABD içerisindeki her bir majör fintech ve finansal kurum için ilk ateşleyici konumunda” olması olduğunu vurguladı ve bu sebeple birçok diğer kurumun Facebook’un bu girişiminden etkilenip kripto para ile ilgili bir girişim yapabileceğini ifad etti.

Facebook kendi kripto para projesinde hızla ilerlemekte ve geçtiğimiz günlerde ‘Libra’ markasının haklarını resmen aldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment