Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale’in 9.8 Milyar Dolar Değerinde Kripto Parası Var

Grayscale, Twitter’da şirketin sahip olduğu Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerini göstererek şirketin sahip olduğu kripto paraların toplamda 9.8 milyar dolar ettiğini açıkladı. Açıklamanın ardından Grayscale CEO’su, 10 milyar dolar hedefine çok az kaldığını söyledi.

Grayscale, Twitter üzerinde şirketin sahip olduğu kripto para birimlerinin değerini gösteren bir tablo paylaştı. Tabloda, Bitcoin’in ilk sırada olduğu görülürken Ethereum, XRP gibi altcoinlerin de bulunduğu görüldü. Grayscale ve Digital Currency Group CEO’Su Barry Silbert ise şirketin paylaştığı gönderiye yorum yaparak “Son 200 milyon dolar” dedi. 

Grayscale’in yatırım yaptığı kripto paralar arasında Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash(BCH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Horizen (ZEN), Litecoin (LTC), Stellar Lumens (XLM), XRP ve Zcash (ZEC) bulunuyor. Grayscale Digital Large Cap Fund ise yatırımcıların, dijital varlıkları güvenli bir şekilde doğrudan satın alma, depolama ve korumalarını sağlar. Fonda bulunan kripto paralar Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP, Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) şeklinde sıralanıyor.

kripto-para-grayscaleŞirketin en çok Bitcoin ve Bitcoin Cash’e yatırım yaptığı görülüyor. Ardından ise piyasa sıralamasında ikinciliğini koruyan Ethereum geliyor.

“Grayscale bir gün içinde 200 milyon dolarlık yatırım yapabilir”

U.Today’in paylaştığı haberde, Grayscale’in 200 milyon dolarlık hedefine bir gün içinde ulaşabileceği söylendi. Bununla birlikte, haberde Grayscale şirketinin önemli isimlerinden Michael Sonnenshein’ın duyurusuna da yer verildi. Sonnenshein, 13 Kasım tarihinde Twitter üzerinde Grayscale’in Bitcoin’de 115 milyon doların üzerinde kazanç elde ettiğini paylaşmıştı ve kullanıcıları yatırım yapmaya davet etmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!