Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Hafta Binance’te En Çok Kazanan 5 Kripto Para Yatırımcısı (14 Kasım)

Binance Futures vadeli kripto para borsası yatırımcıları bu hafta yüksek kazanç elde etmeyi başardı. Bazı yatırımcı isimlerinin listedeki yerlerini koruduğunu görürken aynı zamanda yeni traderların da Binance lider tablosuna katıldığını görüyoruz. Şimdi gelin Binance Futures borsasının 9 – 14 Kasım tarihlerinde en çok kazanan yatırımcılarına bakalım.

Bitcoin fiyatı, bu hafta 16 bin doların üzerine çıkmayı başardı ve birçok yatırımcı da iyi kazançlar elde etti. 11 Kasım tarihinde Coinbase borsasında 16 bin doların üzerine çıkan Bitcoin, rekorunu 12 Kasım’da tazeledi ve 16.300 doların üzerine çıktı. CoinGecko verilerine göre, Bitcoin bu hafta içerisinde %2.5 oranında bir artış kaydetti. Son 24 saatte ise %2.2’lik bir düşüş gördü. Şu anda ise Bitcoin 15.978 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bitcoin’de görülen önemli artışla birlikte Binance Futures borsası yatırımcıları da yatırımlarını katlayarak yükseltmeyi başardı.

binance-yatırımcı
Haftanın oran bazında (ROI) en çok kazananları

  • ViolinChangeCup: Listeye 1 numaradan adını yazdıran trader, %1.7‘lik ROI oranına sahip. Yatırımcının haftalık PnL bazında da  4 bin dolar kazanç elde ettiği görülüyor. Traderın günlük ROI ve PnL oranları ise ekside. Trader, günlük bazda bin dolar kayıp verdi.
  • GuySunFuture: %1,2‘lik ROI oranıyla ikincilik elde eden trader, haftalık PnL bazında 2.9 bin dolar kazandı. Günlük PnL değeri ekside olan yatırımcı, 2.4 bin dolar kaybetti.
  • WishCowGlove: Listenin üçüncü sırasına yerleşen yatırımcının haftalık ROI oranı %1,11 oldu. Bu hafta içerisinde 1.8 bin dolar kazanç elde eden traderın günlük bazda 2 bin dolar kaybettiği görülüyor.
  • BirdWifeCountry: Binance lider tablosunun dördüncü sırasında bulunan yatırımcı, bu hafta %1,08 oranında ROI değerine sahip. Yatırımcı, hafta içerisinde 3.8 bin dolar kazanırken gün içerisinde 2.7 bin dolar kaybetti.
  • BringAngleWinter: Listenin beşinciliğini elde eden trader, %1.03‘lük ROI oranına sahip oldu. Yatırımcının haftalık PnL değeri ise 1.8 bin dolar seviyesindeyken günlük kaybı ise şu anda 900 dolar.

Haftanın miktar bazında (PnL) en çok kazananları

  • MaskWindowTwelve: PnL bazında liderliği 3 haftadır kaptırmayan yatırımcı, bu hafta da büyük kazanç elde etti. 1 milyon dolar kazanan trader, günlük bazda 593 bin dolar kaybetti. Trader, geçen hafta 2 milyon dolar kazanmıştı.
  • DateCakeTop: Listeye ikinci sıradan giriş yapan trader, bu hafta 724 bin dolar kazandı. İyi kazanç elde eden yatırımcı, günlük bazda 422 bin dolar kaybetti.
  • ThanUnderstandThroat: Geçen hafta da Binance liderler listesinin üçüncülüğünü elde etmiş olan yatırımcı, bu hafta 462 bin dolar kar elde etti. Yatırımcı, geçen hafta 1.1 milyon dolar kazanmıştı. Günlük kaybı ise şu anda 148 bin dolar seviyesinde.
  • TidyTownCheck: Dördüncülük elde etmeyi başaran yatırımcı, bu hafta 459 bin dolar kazandı. Yatırımcının günlük bazda da 279 bin dolar kaybettiği görülüyor.
  • CopyBeanHappen: Listenin beşinci sırasında kendisine yer bulan trader, bu hafta 396 bin dolar seviyesinde kazanç elde etti. Günlük kaybı ise 309 bin dolar oldu.

Binance Futures vadeli kripto borsasının lider tablosundan diğer yatırımcıların kazançlarını inceleyebilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!