Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Greyscale Müşterilerinin İlk Yatırım Tercihi Bitcoin Oluyor

ABD merkezli dijital varlık yöneticilerinden Greyscale Investments, bu yılın ilk çeyreğine ilişkin yeni bir rapor yayınladı ve müşterilerinin yatırım portföyleriyle ilgili bazı bilgiler gösterdi.

Kripto para sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olarak gösterilen Greyscale Investments, 2019’un ilk çeyreğiyle ilgili yeni bir mali rapor yayınladı. Şirketin bu raporunda Greyscale müşterilerinin genel olarak hangi kripto parayla ilgilendiklerini görmek mümkün.

Şirketin yayınladığı rapor müşterilerin özellikle Bitcoin ile ilgilendiklerini ve kripto para piyasasında yatırım yapacakları zaman çoğunlukla Bitcoin’i tercih ettiklerini gösteriyor. Öyle ki Greyscale Investments’ın bu yılın ilk çeyreği genelinde en çok yatırım aldığı alan Bitcoin Yatırım Tröstü (BIT) oldu.

Greyscale’in bu Bitcoin tröstüne haftada ortalama olarak 3.2 milyon dolar değerinde para girişi oldu. Bu sayı Greyscale için epey büyük önem taşıyor çünkü şirketin haftada toplam 3.3 milyon dolar düzeyinde yatırım aldığı düşünülüyor. Dolayısıyla şirket tarafından yapılan açıklamalar, Bitcoin harici ürünlere yalnızca 100 bin dolarlık yatırım yapıldığını gösteriyor.

Şirketin Bitcoin haricinde sunduğu ürünler arasında Ethereum Tröstü, XRP Tröstü, Bitcoin Cash Tröstü ve birkaç farklı yatırım imkanı bulunuyor.

Şirket ayrıca 2018’in son çeyreğinde toplamda 30.1 milyon dolar yatırım alırken bu yılın ilk çeyreğinde 42.7 milyon dolar değerinde yatırım aldığını açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment