Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Basit Görevler Tamamlayıp Kripto Para Kazanma Şansı, Instar Wallet ile Sizi Bekliyor!

Kripto para cinsinden para kazanmak için bazı yollar mevcut ancak bunların da kendine göre çeşitli sıkıntıları var. Tüm bu sorunları aşan ve müşterilerine yeni deneyimler sunacak olan platformların ise, gelecekte çok daha başarılı olması bekleniyor. Bu alanda faaliyet gösteren Instar Wallet ise, Earn.Com gibi rakiplerinin eksik olduğu yerlerde devreye girip açıkları kapatarak, müşterilerine kripto para kazanmanın kapılarını açıyor.

Instar Wallet’ı incelediğimizde karşımıza çıkan ilk nokta, platformun gizliliğe son derece ciddi bir önem atfetmesi. Veri korunması ve paylaşımı konusunda yaşanan son dönem olayları da göz önüne alırsak; firma bu alanda son derece hassas bir yaklaşım gösteriyor.

Instar, bunlara ek olarak rakiplerinden kullanım kolaylığı ve farklı kullanım alanlarına sahip olması ile de ayrılıyor.

Instar Wallet ile Kripto Para Kazanın

Instar Wallet, temel olarak Android ve web tabanlı platformlarda faaliyet gösteriyor. Instar Wallet’ı kullanan kişiler ise, katıldıkları çeşitli anketler, fiyatları izlemek, kişisel verilerin kontrollü bir biçimde paylşılması ve Blockchain teknolojisi ile ilgili olarak eğitici içerikler izleyip bu alanda bilgi sahibi olarak kripto para cinsinden ödüller kazanabiliyor.

Görece yeni bir platform olmasına karşın kısa sürede ciddi bir kullanıcı kitlesi elde etmeyi başaran bu yenilikçi platformda, çeşitli görevler yaparak kripto para cinsinden hatrı sayılır kazançlar elde etmek mümkün. Bu da, günümüz dünyasında aslında son derece önemli bir olgu.

Şimdi gelin, Instar Wallet ile neler yapabileceğimze bir bakalım:

Anketlere Katılın, Para Kazanın

Platformda yayınlanan anketlere katılım göstermeniz durumunda kripto para cinsinden ödüller kazanmanız mümkün. Bu durum da, aslında kripto para sektöründe yer alan yatırımcılar ve katılımcılar için çok önemli. Hem bir ankete katılıp ilgili konu hakkında görüş bildirmek, hem de bunu yaparken para kazanmak, Instar Wallet’ın müşterilerine sunduğu güzel fırsatlardan bir tanesi.

Son Dönemin Kanayan Yarası: Veri Gizliliği

Son dönemde birçok skandallar ile gündeme gelen veri gizliliğin ihlalleri, kullanıcıları artık verileri konusunda daha da dikkatli olmaya itti. Bu durumun farkında olan ve müşterilerinin verilerine azami dikkati gösteren Instar Wallet da, bu alanda son derece efektif bir uygulamaya gitti. Gizlilik odaklı olan platform, buna karşın çeşitli verilerini paylaşmak isteyen müşterilerine, yaptıkları bu paylaşımlardan dolayı kripto para cinsinden ödüller vaad ediyor. Instar Wallet kullanıcıları, verilerinin kontrolünü bütünüyle ele alırken, kimin hangi verisini ne şekilde kullanacağına da karar veriyor.

Hem Öğrenin Hem Kazanın

Kripto para sektörü, birçoklarımızın hayatına yeni girdi. O yüzden bu alanda yeni bilgiler edinmek ve bazı şeyleri öğrenmek çok daha önemli bir hale geldi. Instar Wallet kullanıcılarına, kripto para ve Blockchain sektörü ile ilgili olarak bazı eğitici videolar sunuyor ve bunu izleyen kullanıcılar, yine kripto para cinsinden ödül kazanabiliyor.

Eş Zamanlı Fiyat Takibi ile de Para Kazanın

Instar Wallet platformunda BTC, ETH, EOS ve INSTAR kripto paralarının fiyatlarını eş zamanlı olarak takip edebilir ve bu takibinizi de gelire dönüştürebilirsiniz. Hem fiyatları anlık olarak takip ederek gerekli trade hamlelerinizi planlayabilir hem de bu esnada para kazanabilirsiniz. Platformda yer alan ve fiyat takibi yapılan kripto paraların sayısının da gelecekte artması bekleniyor.

Siz de hemen görevleri tamamlayabilir ve tamamladığınız anda INSTAR tokenlerinizi cüzdanınıza çekerek gelir elde etmenin tadına varabilirsiniz. Muadillerinden yukarıda da ifade ettiğimiz şekilde keskin bir biçimde ayrılan platform, yakın gelecekte de büyümeye devam edecek gibi görünüyor.

Şu anda 100 binden fazla katılımcısı, aylık 125 bini aşkın gönderimi ve 2 milyondan fazla yaptığı Instar tokeni ödemesi ile, platform adından gelecekte de sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • katip
    Posted 17 Ağustos 2019 - 23:33 23:33

    vay be deneyeceğim umarım ödeme yapıyordur

Leave a comment