Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Güney Kore’nin En Büyük Kripto Para Borsası ile Napoli Arasında Sponsorluk Anlaşması

Güney Kore’nin en büyük kripto para borsası Upbit, İtalya liginin lider kulübü Napoli ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Güney Kore merkezli yerel haber ajansının haberine göre kripto para borsası Upbit, İtalyan futbol kulübü Napoli’nin forma sponsoru oldu. Anlaşma kapsamında Upbit logosunun tüm dostluk, Serie A ve Coppa Italia maçlarında Napoli formasının arkasında yer alacağı beyan edildi. Anlaşmanın finansal detaylarına dair bir bilgi ise henüz paylaşılmadı.

Anlaşmanın arkasında Upbit’in çatı şirketi olan Dunamu yer aldı. Yine de stratejik bir karar ile forma sponsoru olarak dünya çapında daha çok tanınırlığa sahip Upbit tercih edildi.

Bununla birlikte sponsorluk anlaşması kapsamında Upbit logosu sadece formayla sınırlı kalmayacak ve İtalya’nın Napoli kentindeki Diego Armando Maradona Stadyumu çevresindeki reklam panolarında da yer alacak.

Temmuz ayının sonunda Güney Koreli stoper Kim Min-jae Fenerbahçe’den transfer olmuş ve Napoli kadrosuna katılmıştı. Mevcut ayı piyasasında birçok borsanın sponsorluk anlaşmalarını durdurduğu dönemde gelen söz konusu Upbit anlaşmasının arkasında ilk günden beri takımın parlayan yıldızı ve sevilen oyuncusu Kim Min-jae‘nin etkisi olabileceği düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre söz konusu sponsorluk anlaşması henüz Napoli’nin fan token’ı NAP üzerinde bir etki yaratmadı. NAP, haberin kaleme alındığı sıralarda %2,9 artışla 3,06 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!