Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Güneydoğu Asya’nın Uber’i 180 Milyon Kullanıcısı İçin Bu Altcoin’i Destekliyor!

Güneydoğu Asya’nın 180 milyon kullanıcıya sahip çok işlevli uygulaması Grab, uygulamasına Web3 kripto cüzdanı ekledi.

Güneydoğu Asya’nın uber benzeri popüler çok amaçlı uygulaması Grab’in yakın zamanda Web3 hizmetlerini desteklemeye başladığı görüldü. Bölgenin en büyük uygulaması olduğu belirtilen Grab’in mevcut durumda Singapur için Polygon (MATIC) ağı cüzdanlarını desteklediği ifade edildi. Bilgiler, Çinli kripto muhabiri Colin Wu’nun ajansı Wu Blockchain tarafından doğrulandı.

Verilen bilgilere göre Grab kullanıcıları getirilen destek ile birlikte blockchain tabanlı ödüller kazanabiliyor ve NFT’lerle ödeme yapabiliyor. Cüzdanların özel anahtarı olmamasına rağmen kullanıcılar bir şifre yardımı ile cüzdanlarını koruma altına alabiliyor. Mevcut durumda yalnızca Polygon (MATIC) cüzdanı destekleniyor.

Cüzdanlar şu anda yalnızca SG Pitstop kuponları ve SG Pitstop koleksiyon ürünleri olmak üzere iki tür varlığı barındırabiliyor. Ancak yetkililer daha fazla varlık desteği için çalıştıklarını ifade etti. Cüzdanların destekledikleri varlıklar dışında varlık kabul edemese de içindeki varlıkları diğer varlıklara gönderebildiği belirtildi. SG Pitstop ürünlerinin Singapur Para Otoritesi (MAS) ve Grab iş birliği içerisinde çıkarıldığı ifade edildi.

Bir Grab sözcüsü bu ürünlerin yaklaşan Formula 1 Singapur Grand Prix’ine odaklanarak yürütülen bir pilot çalışma olduğunu ve bir yıl kadar sürmesinin planladıklarını söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!