Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hack Mi Yeni Duyuru Mu: Shiba Inu (SHIB) Kurucusu Sosyal Medya Paylaşımlarını Sildi

Popüler meme token Shiba Inu’nun (SHIB) kurucusu Ryoshi, Twitter üzerinden paylaştığı tüm gönderileri ve Medium platformu bulunan dört blog gönderisini sildi.

Kurucu Ryoshi, 30 Mayıs tarihinde Twitter üzerinden yaptığı tüm paylaşımları ve Medium platformunda SHIB ile ilgili yayınladığı dört blog gönderisini sildi.

Twitter üzerinden son paylaşımını geçtiğimiz yıl mayıs ayında yapan ve sonrasında paylaşım yapmaktan kaçınan Ryoshi, tam bir yıl aranın ardından tüm paylaşımlarını sildi. Bunun yanı sıra Twitter profil fotoğrafını ve kapak fotoğrafını değiştiren Ryoshi, kişisel bilgi kısmında yer alan “SHIB ve LEASH Kurucusu. İnsanlar için yapıyoruz.” ifadesini de kaldırdı.

Ryoshi, Twitter’ın yanı sıra yayınladığı ilk gönderi “All Hail the Shiba” dahil olmak üzere Medium platformunda bulunan tüm SHIB blog gönderilerini kaldırdı. Gönderileri görüntülemek isteyen kişiler şu anda Error 410: “Kullanıcı hesabını devre dışı bıraktı veya sildi.” hatasıyla karşılaşıyor. Ryoshi geçtiğimiz yıl aynı tarihte dördüncü ve son blog gönderisini yayınlamıştı.

Ani bir şekilde tüm gönderlerini silerek sosyal medya üzerinde ortadan kaybolan ve şu anda nerede olduğu hakkında hiçbir bilgi bulunmayan kurucu, SHIB topluluk üyelerinin kafasının karışmasına neden oldu. Kimi sosyal medya kullanıcıları, Ryoshi’nin geri döneceğini ve Shiba Inu için yeni bir duyuru yapacağını düşünürken bazıları ise bir saldırganın Ryoshi’nin hesaplarını ele geçirdiğine ve tüm paylaşımları sildiğine inanıyor. Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabı şu ana kadar henüz olası bir hack olayı hakkında bir paylaşımda bulunmadı.

CoinGecko verilerine göre son 24 içerisinde %3,8 artış gösteren Shiba INU (SHIB), haberin kaleme alındığı sıralarda geçtiğimiz ekim ayında ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 0,00008616 doların %86,3 altında 0,00001160 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!