Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hafta Sonu 2x Yapan Altcoin’de Sert Düzelme: Fiyat Yüzde 40 Düştü!

Merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolü Cream Finance, stake edilen CREAM tokenlarda yaşanan artışa paralel olarak ciddi fiyat dalgalanmaları yaşadı.

Cream Finance geçtiğimiz hafta sonu yaşadığı fiyat hareketliliğiyle gündeme geldi. On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan bilgiye göre 3 yıllık kilitlenmiş ve vadesi dolmuş CREAM tokenların büyük çoğunluğu tekrardan stake edildi. Etherscan verilerine göre stake işleminin arkasındaki isim ise tanınan balina “Machi Big Brother” takma adlı Jeffrey Huan oldu.

Toplamda 19 farklı adres yaklaşık 4,27 milyon dolar değerinde 241.415 CREAM’i tekrardan stake etti. Bu 19 adresin 2 tanesi müzisyen ve teknoloji girişimcisi Jeffrey Huan’a aitti. Söz konusu balina yaklaşık 3,8 milyon dolar değerinde 215.236 CREAM’i kendi cüzdanına çektikten sonra yeniden stake etme kararı vererek CREAM üzerindeki fiyat artışını tetikledi.

Öte yandan aktarılan bilgilere göre 13 farklı adres ise şimdiye kadar kripto para borsaları Binance, Gate.io veya diğer merkeziyetsiz borsalar (DEX) aracılığıyla yaklaşık 99 bin dolar değerinde 5.409 CREAM sattı.

CoinGecko verilerine göre yeniden staking haberlerine paralel olarak 23-24 Eylül tarihlerinde %108 yükselen CREAM, 11,63 dolar seviyesinden 24,22 dolara fırladı. Ardından hızlı bir şekilde yaklaşık %40 değer kaybeden CREAM, 14,93 dolara kadar geriledi. CREAM yazım esnasında 17,22 dolardan alıcı buluyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!