Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hamster Kombat Para Kazandırır Mı? Hamster Kombat Alternatifi Bu 3 Coin Rekora Koşuyor

Kripto dünyası son günlerde Hamster Kombat isimli bir Tıkla-Kazan oyunu konuşuyor. TON ağı üzerinde kurulan Hamster Kombat ile tıkladıkça kazanmak isteyen katılımcı sayısı milyonları aşıyor. 

25 Mart 2024’te lansmanı yapılan Hamster Kombat, oldukça hızlı popülerlik elde eden bir kripto para oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Notcoin’e rakip olarak gösterilen Hamster Kombat ile katılımcılar, çeşitli zorluk seviyesindeki görevleri tamamlayarak ödül kazanabiliyor.

Oyunun para kazanma modelinde referanslı linklerin büyük bir önemi bulunuyor. Örneğin Telegram Premium kullanan arkadaşını davet eden bir kullanıcı, arkadaşının oyuna katılması ile 25 bin puan kazanabiliyor.

Telegram Premium üyesi olmayan kişilerin referans linki ile oyuna üye olması sonrasında ise katılımcılar 5 bin puan kazanıyor. Bir dizi sosyal etkileşimli görevin tamamlanması ve oyunun oynanması ile de katılımcılar ödül kazanabiliyor. 

Hamster Kombat haricinde yatırımcıların radarına takılan 3 ön satış etkinliği de dikkat çekiyor. Ön satış performansları ile göz donduran Oyna-Kazan temalı PlayDoge, yapay zeka destekli WienerAI ve çok zincirli Base Dawgz, Hamster Kombat alternatifleri arasında gösteriliyor. 

Gelin hep birlikte bu üç projenin ön satış performansını ve katılımcılara vadettiklerini inceleyelim. 

PlayDoge Ön Satışı 5 Milyon Doları Aştı

Olası bir altcoin rallisinde 100x yapma potansiyeli olduğu düşünülen PlayDoge token ön satışı beklenenden hızlı ilerliyor. İndirimli fiyatlardan PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 5 milyon doları aşıyor. 

En iyi Oyna-Kazan DOGE oyunu olmak için geliştirilen PlayDoge’de oyuncular, oynadıkça projenin native tokeni olan PLAY token kazanma şansı elde ediyor. 90’ları kasıp kavuran sanal bebek oyununu kripto teknolojisi ile bir araya getiren proje, Hamster Kombat alternatifleri arasında üst sıralarda yer alıyor. 

Oyuncular PlayDoge oyununda sanal evcil hayvanlarını besleyip büyüterek PLAY token kazanıyor. Staking mekanizması ile pasif gelir elde edebilen katılımcılar, liderlik tablosunda üst sıralara yükseldikçe daha fazla kazanç sağlayabiliyor. 

PlayDoge token ön satışın mevcut aşamasında 0,00512 dolardan alıcı buluyor. Oyna-Kazan oyunlar listesinde favorilerden biri olan PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB ve kart işlemleri ile ön satışa katılabiliyor. 

40 aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcılara sunulan PlayDoge tokenlere erken yatırım yapan kripto meraklıları, borsa listelemeleri öncesinde daha fazla potansiyel kazanç elde ediyor. 

Yapay Zeka Destekli Köpek Coin WienerAI 6,5 Milyona Koşuyor

Sosis Ordusu adını verdiği topluluğu ile köpek coinler arasında yükselen WienerAI token ön satışında toplanan fonlar 6,5 milyon dolara koşuyor. Yatırımcılar için işlevsel bir meme coin olmayı amaçlayan projede indirimli fiyatlardan WienerAI token satın almak isteyen yatırımcılar ön satışa yoğun ilgi gösteriyor. 

WienerAI projesinin native tokeni olan WAI token, yapay zeka destekli son teknoloji platforma güç veriyor. Katılımcılar, işlem ücreti bulunmayan, problemsiz alım satım imkanı sunan ve benzersiz bir deneyim sağlayan WienerAI yatırım botundan destek alarak yatırım kararı verme zorluğundan kurtuluyor. 

İşlevsellik ve popülerliği bir araya getiren ve işlevsel meme coinler arasında yer alan WAI token, aşamalı ön satış etkinliği ile erken dönem yatırımcılara sunuluyor. Mevcut aşamada yatırımcılar, 0,000721 dolar karşılığında WAI token satın alınabiliyor. 

Yapay zeka temalı köpek coin meraklısı yatırımcılar, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri ile WienerAI tokene yatırım yapma imkanı buluyor. Staking ödüllerinden faydalanmak isteyen yatırımcılar, mevcut aşamada tokenlerini kilitleyerek yüzde 181 oranındaki APY’den yararlanabiliyor.

Çok Zincirli Base Dawgz 2 Milyon Doları Aşıyor

Base Jumping sporundan esinlenen ve katılımcılara zincirler arasında sıçrayış yapma imkanı sunan Base Dawgz token satın almak isteyen yatırımcılardan toplanan fonlar 2 milyon doları aşıyor. Kripto fenomeni Shiba Inu meme’ine yepyeni bir bakış açısı getiren proje, ön satışın başından bu yana giderek daha fazla talep görüyor. 

Proje ekibi, yakın zamanda devreye alınacak olan staking özelliğinin müjdesini veriyor. Staking mekanizması devreye alınmadan ön satışa katılacak olan yatırımcıların ise bonus ödül kazanma şansı bulunuyor. 

Base Dawgz ayrıca Base, Ethereum, Solana, Binance Akıllı Zinciri ve Avalanche dahil olmak üzere birden fazla blok zincirinde faaliyet gösteriyor. Yeni meme coinin çoklu zincir özelliği, kullanıcıların ek ücret ödemeden ağlar arasında geçiş yapmasına olanak tanıyarak tokenin erişim alanını genişletiyor.

Zincirler arası birlikte çalışabilirliği sayesinde DAWGZ token, meme coin piyasasına hakim olmaya hazırlanıyor. Bazı kripto meraklıları meme coin’in Base ağındaki bir sonraki potansiyel 100x yapacak meme coin olacağını iddia ediyor. 

Projenin yenilikçi Paylaş-Kazan protokolü, katılımcıların X ve Telegram gibi sosyal medya kanallarında $DAWGZ’yi tanıtarak puan kazanmalarına olanak tanıyor. Ön satış sona erdiğinde yaratıcılar puanlarını $DAWGZ tokenlar ile takas edebiliyor. 

Katılımcılar, aşamalı ön satışın mevcut diliminde 0,00527 dolar ödeyerek paylaştıkça kazandıran Base tabanlı meme coin DAWGZ token satın alabiliyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!