Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Harmony, Bored Ape Yacht Club NFT Pasaport’unu Piyasaya Sürdü

Mainnet’i Ethereum (ETH) ağı üzerinde çalışan blockchain platformu Harmony (ONE), Bored Ape Yatch Club NFT Pasaport’unu kullanıma sundu.

Ethereum Denver konferansında 18 Şubat tarihinde duyurulan Pasaport, kullanıcıların NFT kanıtlarını Harmony blockchain’i üzerine inşa edilmiş ve aylık 120 binden fazla aktif kullanıcıya sahip oyna-kazan oyunu Defi Kingdoms‘a aktarmalarını sağlayacak. MetaMask cüzdanlarını Defi Kingdoms’a bağlayan NFT sahipleri, oyundaki varlıklarını birden fazla blockchain’de doğrulayabilecek ve gösterebilecek.

Bu yıl gerçekleşen ve şimdiye kadarki en büyük merkeziyetsiz finans (DeFi) hacki, zincirler arasında köprü kurulurken fonların risk altında kalabileceğini ortaya koymuştu. Geliştiriciler, Harmony Pasaport‘un varlıkları zincirler arası hareket ettirmediğini bunun yerine birden fazla blockchain’de varlık sahipliğini kanıtlayarak özgünlüklerini garanti ettiğini belirtti. Cross-chain köprüsü Horizon, şu anda Harmony, Ethereum, BNB Chain ve diğer üç blockchain arasında birlikte çalışabilirliği destekliyor.

Harmony’den Leo Chen;

NFT sahiplerine NFT’lerini sergileyebilme ve metaverse’e katılmaları için daha fazla fayda ve seçenek sunmak istedik. İlk tercihimiz Bored Ape Yacht Clup sahipleri oldu. Zincirler arası kimlik, varlıkları riske atmadan bunu yapmanın güvenli ve kolay bir yolunu sunuyor.

açıklamalarında bulundu.

Geçtiğimiz ay Twitter da benzer bir şekilde ücretli “Twitter Blue” üyelerine özel yalnızca iOS cihazlarında kullanılabilen NFT doğrulama ve NFT profil fotoğrafı özelliğini kullanıma sunmuştu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!