Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Harvard Üniversitesinden Şaşırtıcı Kripto Para Yatırımı!

Morgan Creek Digital‘in kurucularından ve kripto para dünyasının en tanınan simalarından birisi olan Anthony Pompliano‘nun aktardığına ve  Blockstack tarafından ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu‘na (SEC) yapılan token satış başvurusundaki bilgilere göre, dünyanın en köklü ve büyük üniversitelerinden birisi olan Harvard Üniversitesinin finansal kolu Blockstack’ın token satışına katılıp kripto para yatırımı yapacak.

Yapılan başvuru evrakında Harvard Yönetim Şirketi’nin iştiraklerinin temsilcileri olan Charlie Saravia, Zavain Diar ve Rodolfo Gonzalez 95.833.833 adet Stacks tokeni almak için token satış etkinliğine katılım sağladı.

Anthony Pompliano konu hakkında yayınladığı gönderisinde, Harvard’ın yaptığı yatırımın dünyanın en önde gelen üniversitelerinden birisinin direkt olarak token sahibi olmaktan çekinmedi anlamına geldiğini ifade etti. İlgili başvurunun devamında ise konu hakkında şunlar ifade edilmekte:

”Token danışmanlık kurulu toplamda yedi üyeden oluşuyor. Üyelerin üçü konumunda olan Charlie Saravia, Zavain Dar ve Rodolfo Gonzalez sırasıyla Harvard Yönetim Şirketi iştiraklerinin, Lux Capital ve Foundation Capital firmalarının temsilcileri konumunda. Kurul bunun yanı sıra Koen Langendoen, Arvind Narayanan, Arianna Simpson ve Catherine Tucker isimli dört bağımsız üyeden oluşmakta. ”

Özellikle 2018 yılının sonlarından itibaren kurumsal yatırımcıların, aile fonlarının, serbest fonların ve devasa finansal kurumların kripto para sektörüne olan iştahı kabarmaya başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment