Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Hedge Fonu Bitcoin Sayesinde Büyüyor

Ünlü yatırımcılardan Bill Miller’ın hedge fonu Bitcoin sayesinde oldukça iyi bir performans gösteriyor. Konu hakkında yayınlanan bilgilere göre Miller’ın fonu bu yılın ilk yarısında yüzde 46 oranında büyüme gösterdi.

Bloomberg tarafından yapılan habere göre yatırım dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan Bill Miller’ın hedge fonu geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde oldukça iyi bir performans gösterdi. Birkaç ay içerisinde kayda değer bir büyüme gösteren bu fon, başarısının bir kısmını Bitcoin’e borçlu gibi görünüyor.

69 yaşındaki tecrübeli yatırımcı, kendi kurduğu bu hedge fonunu gayet iyi bir şekilde yönetmeye devam ediyor. Bloomberg tarafından yapılan habere göre Miller’ın son birkaç ay içerisinde aldığı başarılı yatırım kararları bu fonun büyümesini sağladı.

Bitcoin’e Yatırım

Miller’ın aldığı kararlar arasında Bitcoin’e yatırım yapmak da vardı. Geleneksel finans piyasasıyla herhangi bir bağı olmadığı için Bitcoin’e yatırım yapmayı seven Miller bu yatırımı sayesinde iyi bir kâr elde etti. Miller’ın ayrıca Amazon, ADT gibi şirketlerin hisselerine de yatırım yaptığı söyleniyor.

Yine Bloomberg tarafından paylaşılan bilgilere göre Miller’ın fonundaki varlıkların toplam değerinin 126 milyon dolar civarında olduğu düşünülüyor. Miller’ın yönetiminde olan varlıkların toplam değeri ise 2.3 milyar dolar civarında.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment