Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Borsa Sahibi Evinde Ölü Bulundu

Polonya’daki bir kripto para borsasının sahiplerinden Tobiasz Niemiro kısa süre önce ölü bulundu.

Polonya‘daki BitMarket adlı kripto para borsasının sahiplerinden biri olan Niemiro, Olsztyn taraflarındaki evinde ölü bulundu. Niemiro’nun ölümü tam olarak nasıl gerçekleşti henüz bilinmiyor ancak kendisinin kafasında bir mermi izi bulundu. Yine de Niemiro’nun ölüm hikayesi henüz ortaya çıkmadı.

Ülkedeki Gazeta Wyborcza adlı bir gazete Niemiro’nun ölümünün bir intihar olduğunu öne sürüyor. Ülkedeki kolluk kuvvetleri ve diğer yetkililer ise kendisinin ölüm sebebiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yayınlamış değiller.

BitMarket’ın Geçmişi

Niemiro, kuruluşundan yaklaşık bir yıl sonra BitMarket’ı satın almaya karar vermişti. Ancak temmuz ayının başlarına gelindiğinde BitMarket gerek likidite gerekse işlem hacmi konusunda sorunlar yaşamaya başladı.

Şirket yönetimi tüm bu sorunları göz önüne alarak BitMarket’taki işlemleri durdurmaya karar verdi. Şirketin sitesine girmeye çalışan kullanıcılar şu mesajla karşılaşıyorlardı:

“Sevgili kullanıcılar, BitMarket.pl/net likidite kaybı yüzünden 8 Temmuz 2019 tarihinden itibaren kapalıdır. Sizi sonraki gelişmeler hakkında bilgilendireceğiz.”

Bu borsa aniden kapandığı için yaklaşık 400 kişinin zarar ettiği düşünülüyor. Niemiro bundan bir süre önce verdiği bir röportajda bu kullanıcıların kayıplarından sorumlu olmadığını vurgulamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment