Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Henri Arslanian: 2018’in Bitcoin Çöküşü, ”Gürültüyü Kesti”

2018 yılı fiyat hareketi konusunda kesinlikle kripto para sektörünün en sıkıntılı ve kötü yıllarından birisi olmaya aday. Lider kripto para birimi Bitcoin dahil bir çok kripto para birimi yaşanan piyasa düşüşünde %80 ve %90 civarında değer kaybı yaşadı ve bir çok kişi Bitcoin’in bu sefer kesin ‘öldüğünü’ ifade etti.

Ancak Travis Kling, Armin Van Bitcoin ve Tone Vays gibi bir çok uzmana göre, kripto para sektörü açısından 2018 yılı tam bir hazırlık senesi olarak geçti. Dünyanın önde gelen yatırım danışmanlığı ve muhasebe firmalarından birisi olan PwC’nin yöneticisi Henri Arslanian da, 2018 yılının fiyat için kötü, alt yapı için iyi bir yıl olduğu konusunda hem fikir. Arslanian’a göre 2019 yılında da bu yenilik devam edecek ve kripto para birimleri büyümeyi sürdürecek.

Yaşanan Fiyat Düşüşü, Aslında Olumlu

Çin ve Hong Kong bölgesinin kripto para departmanı yöneticisi Arslanian, geçtiğimiz günlerde yaptığı röportajında birden çok sektöre ve konuya değindi. Kripto para birimleri için genel bir yorumda bulunup, 2018 yılında yaşanan fiyat düşüşünün aslında ”gürültüyü kestiğini” ifade eden Arslanian, yeni gelen kurumsal yatırımcı için 2019 yılının oldukça olumlu geçebileceğinin altını çizdi.

Coinbase’in COO’su Asiff Hirji de geçtiğimiz günlerde CNBC kaynağına verdiği röportajda benzer bir ifade kullanmış ve 2019 yılının ”kurumsal yatırımcıların kripto paraya girişi konusunda iyi bir yıl” olacağını ifade etmişti.

Bunun yanı sıra Bakkt, Fidelity ve hatta Bitcoin ETF’si için umutlu bir yıl olacak olan 2019, şimdiden bir çok sürprize gebe.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment