Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hindistan’ın Önde Gelen Bitcoin Borsalarından Zebpay, Artık 21 Avrupa Ülkesinde Hizmet Veriyor!

Hindistan’ın -eskiden – en büyük kripto para borsalarından birisi olan Zebpay, Avrupa’ya geçiş yaptığını açıkladı. Hindistan Rezerv Bankası tarafından ülke çapında kapsamlı kripto para yasağı konulmadan önce oldukça kazançlı günler geçiren popüler kripto para borsası Zebpay, yasak sonrası çareyi başka ülkelere ve bölgelere açılmakta buldu ve görünüşe göre ilk hedefleri de Avrupa.

Avro çekim, yatırma ve trading işlemleri artık 21 Avrupa ülkesinde kullanıma açıldı. Kripto para borsası Hindistan’dan yeni üye kaydı kabul etmese de, mevcut kullanıcılar platformun cüzdan uygulamasını kullanmaya devam edebiliyorlar.

Zebpay 21 Ülkeye Açıldı

Zebpay tarafından geçtiğimiz Salı günü yapılan açıklamaya göre, borsanın Avrupa platformu artık aktif.

”Küresel ayak izlerimizi, borsamız ve kripto ile kripto alım satımını sağlayan cüzdanımız ile yakın bir zamanda Avrupa’ya taşıdık.”

Hindistan tabanlı kripto para borsasının yeni hizmet vermeye başladığı 21 Avrupa ülkesi ise şu şekilde sıralanmakta:

”Malta, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, İrlanda, İtalya, Litvanya, Hollanda, Polonya, Portekiz, Slovenya, İsveç ve Avusturya, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan.”

Müşterilerin öncelikle platformdan bir hesap açması ve daha sonra Zebpay’in Müşterini Tanı (KYC) protokolünden geçmesi gerekiyor. Müşteriler bunu da atlattıktan sonra kendi Zebpay avro cüzdanlarına para yatırma işlemi yapabilmekte. Zebpay bunun yanı sıra BTC/EUR işlemlerini de açtığını ve yakın bir zamanda daha fazla itibari para ile kripto para ekleyebileceğini duyurdu.

Borsada kripto para birimi olarak BTC/EUR, ETH/BTC, LTC/BTC, XRP/BTC, BCH/BTC, EOS/BTC, ve TRX/BTC pariteleri mevcut.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment