Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Holo (HOT) Binance’te Hacmen İlk 3’e Girdi

En büyük 30 kripto paradan biri olan Holo (HOT), Binance’te günlük hacim bakımından ilk 3’e girmeyi başardı. HOT/USDT hacmi, Binance Coin’i geride bıraktı ve Bitcoin’in ardından gelen Ethereum’a yaklaştı.

Merkeziyetsiz bir bulut barındırma ağı olan Holo, Binance’te son 24 saat içerisinde 1.2 milyar dolarlık hacim elde etti. Bu sayı birinci sırada yer alan Bitcoin için 2.3 milyar; ikinci sıradaki Ether içinse 1.63 milyar dolar oldu.

binance-holo-hot

Yerli borsada hacim lideri

Bundan 1 yıl önce 0,00032 dolardan işlem gören HOT, bugün 0,0259 dolara kadar yükseldi ve aradan geçen süreç boyunca 87 kat değerlendi. Google Trends verilerine göre Türkiye’de ‘holo’ kelimesi için yapılan aramaların hacmi, mart ayının sonunda hızla büyüdü.

google-trends-holo-hot

Türk lirasıyla HOT işlemi yapılabilen borsalardan Paribu’da 24 saat içinde 24 milyar 166 milyon adetlik hacim oluştu. Bu haliyle HOT, BitTorrent ve Chiliz ikilisini geride bırakarak Paribu’da en çok hacme sahip kripto para oldu.

Paribu’nun bir gün içerisinde elde ettiği toplam 1 milyar 637 milyon dolarlık hacmin, 632 milyon dolarlık kısmı (%38’i) HOT kaynaklı.

ABD’den patent aldığını açıkladı

Holochain Foundation’a bağlı olan Holo Limited, 25 Mart’ta ABD Patent ve Marka Ofisinden rrDHT ağına yönelik yaptığı çalışmalar için patent aldığını duyurdu. Patenti alınan sistem, karmaşık şekillerde dağıtılmış veri modellerinin idaresini güçlendirmek için tasarlandı.

Açık kaynaklı bir proje olan Holochain’in, patent almış olması soru işaretleri doğurdu. Holochain tarafından yapılan açıklamaya göre patentin alınma sebebi, son kullanıcının veri kullanımına ilişkin haklarını korumak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!