Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Holo ve Pundi X Yeniden Yükselişe Geçti – Kripto Para Piyasası İse Yatay Seyrediyor

Kripto para piyasası fırtınalı bir Ocak ayı yaşadıktan sonra oldukça sakin bir Şubat ayı grafiği çizmekte. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in 3.500 dolar altında girdiği Şubat ayında, pek bir hareketlilik yaşanmadı ve BTC 3.300 dolar ile 3.500 dolar arasında iniş ve çıkışlara ev sahipliği yapmakta.

Holo ve Pundi X ise geçtiğimiz haftalarda aynı anda yaşadıkları ani yükseliş ile kripto para topluluğunun gündemine oturmuş ve daha sonra yaşanan düzeltme ile ilgi odağı olmaktan çıkmıştı. Basın saatine göre ikili yine benzer zamanlarda tırmanışa başladı ve Holo %6.89’luk bir artış ile 0.001273 dolardan el değiştirirken, Pundi X ise %12.15’lik yükseliş ile 0.000662 dolarlık birim fiyata sahip.

Toplam piyasa hacmine göre top 10 arasında yer alan kripto paralara bakıldığında ise Tether dışında bütün kripto paraların kızıla boyandığı görülebilmekte. Basın saatine göre %0.25’lik bir yükselişe sahip olup, ve değeri dolara endeksli olan Tether’in ardından Litecoin sadece %0.06’lık düşüş ile mevcut durumdan en az zarar eden kripto paralardan birisi durumunda. XRP ve Ethereum arasındaki toplam hacim farkı ise hala 1 milyar dolar civarında geziniyor ve XRP uzu süreden beri ilk defa 0.30 doların altına düştü ki bu tehlike çanlarının çaldığı anlamına gelmekte.

Bunun yanı sıra kripto para piyasasının şu sıralar merakla izlediği bir diğer kripto para ise Tron’un satın aldığı Bittorrent’in BTT isimli tokeni. Binance tarafından toplu satışı yapılan token, yer yer Bitcoin ticari hacmini bile geride bırakmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment