Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Holochain’de Büyük Artış Sürüyor!

Türk kripto para camiasında da oldukça fazla tutulan kripto paralardan birisi olan Holochain, son dönemde yakaladığı çıkış ile adından söz ettiriyor. Son günlerde, üst üste iyi artışlar yaşayan HOT, yatırımcısını memnun ederken, yakaladığı çıkış ile birlikte Coin Market Cap’teki listede 34. sıraya kadar tırmanmayı başardı.

Bugün özelinde yüzde 14’lük bir artış yaşayan HOT, Bitcoin karşısında da değerini 33 satoshiye kadar getirmeyi başarırken; ETH bazında ise 1016 Gwei’ye çıkmayı başardı.

Konuyla ilgili haber sitesi The Merkle’da çıkan haberde, Holo için 34 sat değerinin çok kritik olduğuna vurgu yapılırken, bu seviyenin korunamaması ile birlikte; 27-28 seviyelerine tekrar bir inişin mümkün olabileceği belirtildi.

Türkiye’de de birçok yatırımcısı bulunan ve kripto para camiasını ikiye bölen koinlerden birisi olan Holo için, dünya genelinde de durum farksız. Bir grup yatırımcı, işin pek sürdürülebilir bir model olmadığını ön görürken Holo’nun başarılı olamayacağını iddia ederken, bunun yanındaki karşıt bir grup ise, Holo’nun geleceğin kripto parası olduğunu ve bu seviyelerden de çok daha büyük artışlar yaşayacağını iddia ediyor.

Şu anda dolar bazında 0,0011 dolardan işlem gören Holo için, bazı Twitter kullanıcıları, yakın gelecekte 0,01 doların mümkün olduğunu söylese de, bunun yaklaşık 10 katlık bir artış anlamına geldiğini göz önünde bulundurmak gerekiyor.

Bakalım, kripto para camiasını gerçekten de bıçak gibi ikiye bölen bu koini, gelecekte neler bekliyor olacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment