Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hong Konglu Web3 Şirketi Kripto Para Piyasasında 200 Kat Büyüme Öngörüyor!

Animoca Brands’den kripto para piyasası için 200 katlık büyüme tahmini geldi.

Hong Kong merkezli oyun yazılımı şirketi ve risk sermayesi şirketi Animoca Brands’ın kurucu ortağı Yat Siu, kripto para piyasasının önümüzdeki 10 yıl içerisinde 200 kat büyüyeceğini söyledi:

Temel olarak 5 ya da 10 yıllık bir dönemde sektörün 100 ila 200 kat büyüyerek 200 trilyon dolara, hatta daha da fazlasına ulaşmasını bekliyorum. On yıl içinde bu tür bir seviyeye ulaşabileceğimizi düşünüyorum.

Bununla birlikte sektörün yakın vadeli kilometre taşlarına emin adımlarla yürüdüğünü belirten Yat Siu, önümüzdeki 12 ila 18 ay için iki veya üç katlık büyüme öngördü.

Sektördeki en hızlı büyümenin Web3 tarafında görüleceğini ve kullanıcıların gerçek hayatta mümkün olmayan şekilde büyük bir ivmeyi sırtlayacağını kaydetti.

Günümüzde Web3 alanında hakimiyetin Asya’da olduğunu ve ABD’nin yaptırım politikaları nedeniyle geride kaldığını belirtti:

Bir milyar mülk sahibine sahip olacağımız tamamen akla yatkın çünkü bir milyar token sahibimiz olacak. Bu, fiziksel dünyada mümkün değil. Şu anda Web3’teki lider güç açıkça Asya’dır. ABD, uyguladığı politika nedeniyle geride kaldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!