Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu Balinalarının Radarındaki Yeni Token PlayDoge İlk Günde 1 Milyon Dolara Dayandı

Popüler meme coin DOGE’yi PLAY isimli bir token ile destekleyerek Tamagotchi tarzı sanal bir evcil hayvana dönüştüren mobil tabanlı Oyna-Kazan (P2E) projesi PlayDoge, Shiba Inu balinaları başta olmak üzere köpek coin tutkunu yatırımcıların dikkatini çekiyor. 

Ön satış etkinliğinin ilk gününde 1 milyon dolara yakın fon toplamayı başaran PlayDoge, hızlı başlayan ön satışı ile geleceğin fenomen meme coin projelerinden biri olmaya aday görünüyor. 

PLAY simgesine sahip 2 boyutlu ve 8 bitlik bir dünyaya sahip PlayDoge, oynadıkça kazandıran projeler arasında kendine yer arıyor. 

Gelin hep birlikte kripto ekosistemine yeni adım atan ve köpek temalı meme coin projelerine ilgi gösteren yatırımcıların dikkatini çekmeyi başaran PlayDoge projesini inceleyelim. 

Kripto Tutkunlarının Yeni Favorisi PlayDoge Nedir?

İndirimli fiyatlardan PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılarla buluşan ön satışı ilk günden yoğun ilgi gören proje, efsanevi Tamagotchi sanal evcil hayvan konseptini yeni dijital kripto ekonomisine entegre eden mobil bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. 

Katılımcıların PlayDoge ile ilgilenmesi, onu zamanında beslemesi, oynatması ve uyutması bekleniyor. Yüksek çözünürlüklü piksel grafikler, dokunmatik ekran kontrolleri, doğrudan evcil hayvan etkileşimi ve blok zinciri entegrasyonu ile PlayDoge, sanal evcil hayvan fenomenini 21. yüzyıla taşıyor. 

Ülkemizde bir dönem ortalığı kasıp kavuran sanal bebek konseptini kripto teknolojisi ile bir araya getiren PlayDoge, 90’lara damga vurmuş bu oyunun yeni versiyonu olarak hem nostalji yaşatıyor hem de oynadıkça kazanma imkanı sunuyor.

Play to Earn yani Oyna-Kazan temalı projede katılımcılar, elde ettikleri başarılar ve tamamladıkları görevler karşılığında kripto ödülleri kazanabiliyor. Dijital arkadaşlığa duyulan küresel hayranlığı blok zincirine entegre eden PlayDoge’de sanal bebeklerde olduğu gibi yeterli bakım yapılmazsa evcil hayvan ölüyor ve oyuncunun baştan başlaması gerekiyor. 

PlayDoge Token İle İlgili Bilmeniz Gerekenler

Projenin native tokeni olan ve ön satış sayesinde erken aşamada indirimli fiyatlardan yatırım yapma imkanı sunan PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılar, etkinlikteki avantajlı fiyat politikasından faydalanabiliyor. 

PlayDoge token, BNB Akıllı Zinciri üzerinde inşa edilen bir BEP-20 tokeni olarak karşımıza çıkıyor. PLAY sembolüne sahip coin, işlemler ve bir takım premium özelliklere erişim için kullanılıyor. 

Hem oyun içinde hem de daha geniş kripto pazarında değer sağlayacak bir coin olarak geliştirilen PLAY, evcil hayvanları ile etkileşime girerek başarılı olan katılımcılara dağıtılıyor. 

Oynadıkça kazandıran PLAY token, PlayDoge’sini mutlu ve sağlı tutan katılımcıları teşvik etmek için kullanılıyor. 

Oyundaki mini görevleri tamamlayan katılımcılar, evcil hayvanının bakımını eksik etmediği takdirde daha fazla PLAY token kazanabiliyor. Kazanılan PLAY tokenler oyun içi ve dışı değer sağlıyor. 

PLAY token, oyundaki liderlik tablosuna erişim imkanı sunuyor. Oyuncular, sanal evcil hayvanlarının temel ihtiyaçlarını karşılayarak liderlik tablosunda üst sıralara çıkma ve bonus PLAY token ödülü alma hakkı kazanıyor. Ödüller, yalnızca PLAY token sahiplerine dağıtılıyor. 

PlayDoge Token Nasıl Satın Alınır?

BNB Akıllı Zinciri tabanlı PlayDoge tokenin toplamda 9,4 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu arz, 6 bölüme ayrılıyor: Tokenlerin yüzde 50’si ön satış etkinliğine, yüzde 20’si topluluk ödüllerine, yüzde 115’i likiditeye, yüzde 20’si pazarlamaya, yüzde 12,5’i proje fonlamaya ve yüzde 6’sı staking mekanizmasına tahsis ediliyor. 

PLAY token ön satışı aşamalı bir etkinlik olarak yatırımcılara sunuluyor. İndirimli fiyatlardan PlayDoge token satın almak isteyen yatırımcılar, erken aşamada projeye dahil olarak daha düşük fiyattan daha fazla token satın alabiliyor. 

PlayDoge token ön satış etkinliğinde toplamda 40 aşama bulunuyor. Etkinliğin her aşaması için aynı miktarda olacak şekilde 117 milyon 500 bin adet token tahsis ediliyor. İlk aşamada 0,005 dolardan satışa sunulan PlayDoge token fiyatı, son aşamaya gelindiğinde 0,00539 dolara yükseliyor. 

Katılımcılar ne kadar erken aşamada ön satışa dahil olursa borsa listelemeleri öncesinde elde ettikleri potansiyel kazanç o kadar fazla oluyor. Proje ekibi topluluğun kazancını, staking mekanizması ile de destekliyor. 

Pasif gelir elde etme imkanı sunan staking ödüllerinin, 3 yıla yayılacak şekilde dağıtılması planlanıyor. Şu ana kadar stake edilen token sayısı daha şimdiden 3 milyona ulaşıyor. Havuza  katılacak yatırımcı sayısı arttıkça projenin APY’si azalacak olsa da mevcut haliyle yüzde 6514 gibi oldukça yüksek bir oranda oturuyor. Staking ile tokenlerini kilitleyen katılımcılar, ETH bloğu başına 17,88 PLAY token ödül alma imkanı da buluyor. 

Henüz ilk aşamasında olan ve daha şimdiden 1 milyon dolara yakın fon toplamayı başaran PlayDoge tokenler, bu dilimde 0,005 dolardan satın alınabiliyor. 

Projeye davet usulü katılımcı çağırmaları karşılığında katılımcılara Öner-Kazan seçeneği de sunan PlayDoge tokene, BNB, USDT, ETH ve kart işlemleri kullanılarak yatırım yapmak mümkün oluyor. Katılımcılar, tavsiye usulü getirdikleri yatırımcının satın aldığı miktarın yüzde 5’ini ödül alarak alma imkanı buluyor. 

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!