Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hoskinson: Cardano’da Birden Fazla Varlığı Destekleyeceğiz

Cardano‘nun kurucularından Charles Hoskinson, Cardano ağının “birden fazla para birimini destekleyen bir sistem” olduğunu öne sürdü.

Kripto para sektörünün önde gelen platformlarından Cardano’nun kuruculuğunu ve IOHK’nin CEO’luğunu üstlenen Charles Hoskinson geçtiğimiz günlerde YouTube kanalı üzerinden bazı soruları yanıtladı. Hoskinson paylaştığı bu yayın sırasında gerek yol haritasıyla ilgili gerekse sektör genelindeki bazı gelişmelerle ilgili çeşitli yorumlar yaptı.

Hoskinson, paylaştığı bu yayında bir süredir beklenen yol haritasının 17-18 Nisan 2019 tarihlerinde Miami’de düzenlenecek olan IOHK etkinliğinde açıklanacağını belirtti.

Hoskinson yol haritasıyla ilgili bilgiyi paylaştıktan sonra Cardano ekosisteminde kullanılabilecek tokenlar hakkında bazı yorumlar yaptı. Pek çok kullanıcı bu sistemde kullanılabilecek tek tokenın ADA olup olmayacağını merak ediyor.

Hoskinson kullanıcıların merakını giderebilmek için Cardano’nun tek bir şeyle “kısıtlı bir sistem” olmadığını, Cardano’da birden fazla para biriminin kullanılabileceğini söyledi. Kendisinin yayın sırasında yaptığı açıklamalardan bir kesit şu şekilde:

“Bu sorun için gayet uygun bir çözüm stratejimiz var. Platformumuza bazı STO’ları getirmek ve bazı birlikte çalışabilirlik standartları belirlemek için bizzat ICO pazarında olan biriyle ortaklık kurduk. Dolayısıyla çok-varlıklı bir ağ olabileceğimizi söyleyebilirim.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment