Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

HTC’den Binance Coin Yatırımcılarına Müjde!

Önde gelen akıllı telefon üreticilerinden HTC, yeni yaptığı bir açıklama ile blockchain tabanlı telefonunda Binance Chain’i destekleyeceğini belirtti. Salı günü yapılan basın açıklamasında firmanın EXODUS 1 isimli akıllı telefonunun özel bir versiyonunun piyasaya sürüleceği ve bunun hem Binance Chain‘i hem de Binance Chain içerisindeki merkeziyetsiz borsa ile token’leri destekleyeceği vurgulandı.

EXODUS 1 Binance isimli cihaz Zion Vault cüzdan uygulamasını Binance Chain ile entegre edecek ve kullanıcılar direkt olarak telefon üzerinden Binance DEX’e de giriş yapabilecek. HTC’nin merkeziyetsizlik bölümüne bakan yöneticisi Phil Chen konu hakkında yaptığı açıklamada Binance’in ”sınır tanımayan vizyonunun” HTC’nin vizyonu ile uyumlu olduğun ifade etti.

”En büyük ve en likit borsalardan birisi ile ortaklık imzalıyoruz ve kullanıcılara kendi özel anahtarları ile kendi tam Bitcoin düğümlerini çalıştırma imkanı sunuyoruz.”

HTC, Exodus 1 cihazında Bitcoin ağı için tam ağ düğümü çalıştırma imkanı sunacağını da açıklamış ve büyük bir adım atmıştı.

HTC’nin yeni hamlesi dolaylı yoldan Binance Coin’in yükselişini tetikleyip yatırımcılarını mutlu edebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment