Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tecrübeli Akademisyen, Kadir Has Üniversitesi Bünyesinde Kripto Para Dersi Verecek!

Blockchain ve kripto para birimleri ilerleyip geliştikçe, söz konusu teknolojiler hakkında olan eğitim olanakları da hız kesmeden artmaya devam ediyor. Özellikle yabancı ülkelerden yapılan girişim atağı Türkiye çevrelerinde çok fazla karşılık bulamasa da, bunların hiç olmadığı da iddia edilemez.

Türkiye’de blockchain ile ilgili eğitimsel yenilikleri ilk olarak Bahçeşehir Üniversitesinden duymuş olsak da, İsmail Hakkı Polat önderliğinde Türkiye’nin ilk kripto para derslerinden birisinin duyurusu yapıldı.

Kadir Has Üniversitesinde yeni medya bölümü kurucusu ve kripto para sektöründe de tanınan bir isim olan Polat, müjdeyi kendi Twitter hesabı üzerinden verdi.


İsmail Hakkı Polat, ders, dersin içeriği ve gereklilikleri hakkında ek bilgiler ise, kripto sektörünün ‘hocası’ olarak görülen Polat’ın Twitter floodunda daha detaylı incelenebilir.


Atılan tweetler ve şartlar arasında en dikkat çekicilerinden birisi ise, final sınavının Hackaton şeklinde olacak olması. Umuyoruz ki bu ve bunun gibi girişimler Türkiye çevrelerinde de artışa geçebilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment