Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hukuk Firması Kripto Para Dolandırıcısına Dava Açtı

Kripto para sektörünün önde gelen hukuk firmalarından Silver Miller, saadet zinciri kurduğu gerekçesiyle Jeremy Spence adlı bir kişiye dava açtı.

ABD merkezli Silver Miller’ın açtığı bu davada Spence ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Bu iddialara göre Spence, dolandırıcılık amacıyla çeşitli yatırım girişimlerinde bulundu ve insanları kandırmaya çalıştı.

Livebitcoinnews tarafından yapılan habere göre Jeremy Spence, Coin Signals adlı şirketi tamamen insanları dolandırmak amacıyla kurdu. Spence aynı zamanda kendisinin oldukça başarılı bir kripto para yatırımcısı olduğu imajını çizerek insanların ilgisini çekti.

Yine Kripto Para Yine Suç

Jeremy Spence, insanlara kripto para tabanlı hedge fonları açmayı vaat ediyordu ancak konu hakkında yapılan araştırmalar göre aslında ortada bir hedge fonu yok. Spence’in yaptığı tek şey yeni yatırımcılardan aldığı parayı eski yatırımcılara vermek ve böylece adeta bir “zincir” oluşturmak.

Spence ayrıca yeni yatırımcılardan topladığı paraların bir kısmını tamamen kişisel amaçları uğruna harcıyordu.

Konu hakkında yapılan açıklamalara göre Spence’in kurduğu bu sistemle birlikte toplamda 5 milyon dolardan fazla para toplandı. Silver Miller avukatları, New York’taki bölge mahkemesinin Spence’e ceza vermesini ve şu ana dek toplanan paraların yatırımcılara iade edilmesini istiyorlar.

Silver Miller, kripto para sektöründeki dolandırıcılık faaliyetlerini takip eden en büyük hukuk firmalarından biri. Firma şu ana dek Coinbase, Kraken, BitConnect ve Cryptsy gibi büyük şirketlerle çeşitli şekillerde iletişime geçti. Silver Miller ayrıca Tezos ve Monkey Capital da dahil olmak üzere birkaç farklı ICO projesine karşı dava açtı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment