Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Arjantin İçerisinde Yeni Kripto Para Borsasını Tanıttı!

Hiper-enflasyon ve ekonomik dengesizlik Latin Amerika ülkesi Arjantin’i kripto para birimleri kabulüne yönlendirdi ve kripto para kullanımı ülkede inanılmaz bir artış yakaladı. Singapur merkezli kripto para borsası Huobi Group da bu durumu kendi lehine çevirip ülkede bir kripto para borsası açmaya karar verdi.

Huobi Group bundan önce kullanıcıların Huobi’nin mevcut ağında kripto para borsası oluşturabilmesini sağlayan Huobi Cloud hizmetini duyurmuştu ve Huobi Arjantin de bu ağa tabanlı bir şekilde hizmet verecek.

Yayınlanan bir bildiriye göre ilgili kripto para borsası kullanıcıların Arjantin’in itibari parasını kullanarak kripto para birimi alabilmesini sağlayacak. İsteyenler normal kripto para borsası hizmetini kullanırken, büyük çaplı yatırıma sahip isimler OTC hizmetinden de faydalanabilecek.

BOrsa bunun yanı sıra kullanıcılara itibari paraya ek olarak kredi kartı ile kripto para birimi alım hizmeti sunmak gibi ek planlara da sahip. Huobi Arjantin CEO’su Carlos Banfi konu hakkında yaptığı açıklamada küresel bir genişleme içerisinde olduklarını ve Arjantin’in Güney Amerika içerisinde blockchain gelişimi konusunda en çok gelecek vaat eden ülkelerden birisi olduğunu vurguladı.

Huobi bunun yanı sıra geçtiğimiz aylarda Türkiye pazarına da giriş kararı almıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment