Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BTC Dominansı Düşüyor: Alt Koin Boğası mı Yaşanıyor?

Kripto para sektöründe birkaç gündür, alt koinlerde yaşanan ciddi yükseliş gerçekten de dikkat çekiyor. Bitcoin dominasyon oranları da aynı oranda düşmeye devam ederken, bu durumun artık bir alt boğası için bir prekürsör olacağı ifade ediliyor.

Çok uzunca bir süredir hem dolar, hem de Bitcoin bazında oldukça sıkıntılı günler geçiren alt koinler, son birkaç haftadır ise ufak ufak toparlanma sinyalleri veriyordu. Özellikle hafta başında Ethereum’un yaşadığı çıkış ile birlikte, bu alanda diğer alt koinler de yavaş yavaş hareketlenmeye başladı.

Bugün ise büyük çıkış yakalayan esas kripto para XRP oldu. Ripple şirketinin kripto parası, uzunca bir süre sonra yeniden 0,30 dolar üzerine çıkmayı başarırken, bu durum da XRP yatırımcıları arasında büyük bir sevinçle karşılandı.

Bitcoin dominasyonunun önümüzdeki dönemde de düşmeye devam etmesi durumunda alt koinler için yükseliş sürecinin biraz daha rahat ve hızlı bir şekilde olabilceği ifade ediliyor. Şu anda yatırımcıları için ciddi umut vermeye başlayan alt koinledeki bir sonraki fiyat hareketi ise şimdiden merak ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment