Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Binance US, 13 Eyaletin Erişimine Kapatılacak!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Malta merkezli Binance, bugün yaptığı bir duyuru ile ABD içerisindeki iştiraki Binance US  için kullanıcı kayıtlarına başladıklarını resmen ilan etti.

Binance yazın yaptığı duyuruda ABD içerisinde farklı bir kripto para borsası piyasaya süreceğini ve bunu BAM Trading Services ile ortaklaşa yapacağını açıklamıştı. Binance US’in CEO’su da farklı bir kişi konumunda ve borsa sadece küreselde Binance’e bağlı.

Binance US bugün itibariyle ABD içerisindeki kullanıcılara kapılarını açsa da, bunun bütün ABD’yi kapsadığını söylemek mümkün değil. Kullanıcılar ilk olarak 3 aşamalı bir doğrulama sürecinden geçip, ancak bundan sonra  platformda hesap açabilecekler.

Binance US CEO’su Catherine Coley bugün yaptığı açıklamada ne yazık ki New York da dahil olmak üzere 13 eyaletin Binance US hizmetlerine erişemeyeceğini itiraf etti. Söz konusu eyaletler sırasıyal New York, Alaska, Alabama, Connecticut, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Louisiana, North Carolina, Texas, Vermont ve Washington olarak açıklandı.

CEO açıklamasının devamında bu durumun geçici olduğunu ve yakında ek eyaletlerin de Binance US üzerinden alım satım yapabileceğini vurguladı. Binance US’in bütün eyaletlerde hizmet verememesinin sebebi ise farklı eyaletlerde yer alan farklı regülatörler ve onların kuralları olarak bilinmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment