Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Cloud Yeni Programı İle 80 Borsaya Daha Ulaşmayı Planlıyor!

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Singapur merkezli Huobi Group, yeni gelişmekte olan piyasalarda büyümenin ve gelişmenin oldukça orijinal bir yolunu bulmuş gibi duruyor. Yeni stratejiye göre dev firma yerel borsalarla ortaklık imzalayarak kazancı 50/50 olarak paylaşmakta.

CoinDesk kaynağının özel olarak yayınladığı haberde verilen bilgilere göre, Güney Afrika merkezli kripto para borsası HIZA önümüzdeki Mayıs ayı içerisinde piyasaya çıkış yapacak ve Huobi Cloud şemsiyesi altındaki 150 platforma katılmış olacak.

Huobi Group’un kıdemli yöneticisi David Chen konu hakkında yaptığı açıklamada yerel borsaların ticari hacmini arttırmak için yardımcı olacaklarını ve daha sonra ilgili piyasa daha olgun bir hal alınca işletmelerini genişletmeye başlayacaklarını ifade etti. Şu an için 80 adet buna benzer ortaklığın görüşüldüğünü ileten Chen, bunların hangi ülkelerde yer aldığını söylemedi ancak Türkiye içerisindeki ilgi hesaba katılacak olursa bunlardan birisinin Türkiye merkezli olması oldukça mümkün gözükmekte.

Aslında yapılan bu genişleme stratejisi sadece Huobi’ye özel değil. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance de Uganda gibi gelişmekte olan piyasalarda yeni borsalar açtı ve açmaya da devam ediyor. Bunun yanı sıra Bittrex kripto para borsası da Güney Afrika merkezli platform olan VALR’a benzer bir yatırım yapmıştı. Huobi Group da aynı Bittrex gibi yerel ortaklarına kendi küresel emir defterlerine ulaşma imkanı ve bunun sayesinde oldukça sağlam bir likidite havuzu sağlıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment