Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi MENA ile AI Trader Ortaklığı: Yapay Zeka Tabanlı Kripto Para Ticaret Platformu

Huobi MENA, 1 Kasım’da yayınladığı duyuruyla birlikte AI Trader ile işbirliği yapmaya başladığını açıkladı.

Huobi MENA ile Yapay Zeka

Huobi’nin Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerini kapsamak için oluşturduğu Huobi MENA, Yapay Zeka teknolojisini kullanarak yeni bir kripto para alım-satım sistemi oluşturmayı başarmış AI Trader ile işbirliği yapmaya başladı.

Bundan bir süre önce paylaştığımız haberde Huobi’nin MENA bölgesi için planladığı bazı projelerden bahsettik. Huobi aradan geçen kısa süre içerisinde çeşitli adımlar atmaya başladı bile.

Huobi MENA, AI Trader’ın kullandığı teknolojiden faydalanarak hibrit bir ticaret platformu kuracak. Yatırımcılar kendi Huobi hesaplarını ve API anahtarlarını kullanarak AI Trader aracılığıyla alım-satım yapabilecekler. Huobi MENA kullanıcıları, bu yeni hizmetten bir ay boyunca ücretsiz olarak faydalanabilecekler.

Huobi MENA’in kurucu ortaklarından olan Mohit Davar, konu hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Huobi olarak Yapay Zeka teknolojisinin yalnızca geleceği değil günümüzü de temsil ettiğine inanıyoruz. Kullanıcılar, AI Trader ile kurduğumuz bu ortaklık sayesinde en güncel alım-satım araçlarını kullanabilecek ve çeşitli zahmetlerden kurtulacaklar.”

Kurulan bu ortaklık AI Trader için bir hayli faydalı olabilir. Bu ortaklık sayesinde Huobi MENA platformuna erişim kazanan AI Trader, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerindeki konumunu sağlamlaştırabilir. AI Trader Pazarlama Şefi Santosh Sarma, kurulan yeni ortaklık hakkında şu yorumu yapıyor:

“Huobi MENA bizim için en ideal borsa seçimi oldu. Huobi yalnızca ticaret hacmi bakımından en büyük ilk üç borsadan biri olmakla kalmıyor, aynı zamanda kullanıcılarına en güvenli projeleri sunuyor.”

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment