Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Metaverse’ü Desteklemek Amacıyla 100 Milyon Dolarlık Kampanya Başlattı

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Huobi resmi sayfasından, Prime Fest: Tiger Year adlı 100 milyon dolarlık Çin Yeni Yılı kampanyasını duyurdu.

14 Şubat 2022 tarihinde bitecek olan kampanyanın asıl amacı metaverse üzerinde yakın gelecekte gerçekleşme ihtimali bulunan durumları keşfetmeye teşvik etmektir.

Metaverse’ün gelişimini desteklemek amacıyla, Primelist başlığı altında yeni metaverse token’ı listelemeleri yapılacak, PrimeEarn başlığı altında yüksek getirili kripto paralar sunulacak ve PrimeBox başlığı altında ise kapalı özel kutular hediye edilecek.

Huobi, katılımcılara sanal kimlikleriyle kaydolmasını isteyecek ve bunu yapan kullanıcılara kaplan NFT’leri hediye edecek.

Açıklamada, Huobi’nin DID’leri (merkeziyetsiz tanımlayıcı) Web2 ve Web3 arasında bir bağlantı sağlayarak metaverse’e giriş noktası olacak şekilde tasarlandığı iddia ediliyor. DID’ler, kullanıcı erişimi sağlamakla kalmayıp aynı zamanda blockchain’deki tüm bilgileri ve etkinlikleri doğrulayacak, güvenlik ve iş birlikteliği sunacak.

Ayrıca Huobi’nin NFT platformu, kullanıcılarına NFT airdrop’ları düzenleyecek ve özel avantajlar sunacak.

Huobi Kurucu Ortağı Du Jun konuyla alakalı:

Metaverse’e verdiğimiz önem, daha eğlenceli bir kripto deneyimi sağlama isteğimizi gösteriyor. Biz sadece spot ticaret yapılan bir borsa değiliz. Yürüttüğümüz kampanyalar, ticareti oyunlaştırarak daha eğlenceli hale getirmek için tasarlandı. Çeşitli ürün ve hizmetlerimiz olduğundan dolayı gurur duyuyorum.

açıklamalarında bulundu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!