Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi, Poloniex ile Birleşeceği İddialarını Yalanladı

Kripto para borsaları Huobi ve Poloniex’in birleşeceği iddiaları Huobi tarafından yalanlandı.

İlk olarak Wu Blockchain’in resmi sosyal medya hesabı üzerinden 25 Kasım tarihinde yayınlanan iddiada, konuya yakın kaynakların Justin Sun’ın 2019 yılında Circle’dan satın aldığı kripto para borsasının yine Justin Sun’ın danışmanlık ekibinde yer aldığı Huobi ile birleşeceği belirtildi. Justin Sun, halihazırda iddiaların geçerliliği olmadığını ancak gelecekte böyle bir anlaşmanın mümkün olabileceğini söyledi. Huobi ise iddiaları kısaca yalanladı.

Huobi konu ile ilgili yaptığı açıklamada böyle bir açıklamanın kategorik olarak doğru olmadığını öne sürdü. Ancak bazı yatırımcılar Huobi’nin açıklamalarına itimat göstermedi. Geçmişte de Justin Sun ile çıkan birçok satın alma haberinin yalanlanmasına rağmen Sun’ın borsanın bir çok önemli kararında ön ayak olması yatırımcıların şüphelerini pekiştirdi.

Coingecko verilerine göre Poloniex günlük ortalama 32,2 milyon dolar işlem hacmiyle dünyanın en büyük 11. borsasıyken, Huobi günlük 295 milyon dolarlık işlem hacmi ile dünyanın en büyük kripto para borsaları listesinde 6. sırada yer alıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!