Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi, Sekizinci Yılını Kutlarken Bir Kişiye Uzay Seyahati Hediye Edecek

Ticaret hacmi bakımından en büyük kripto para borsalarından biri olan Huobi, kuruluşunun sekizinci yılını kutlamak için bir kişiye uzay seyahati bileti hediye edecek.

2013 yılında Çin’de kurulan Huobi Group; yıldönümünü kutlarken bir kişiye uzaya bilet vermenin yanı sıra dünya genelindeki kullanıcılarına toplamda milyonlarca dolarlık ödül dağıtacak.

New York’ta, Türkiye’de ve Hong Kong’da bazı çevrim dışı etkinlikler düzenleyecek şirket; Buenos Aires, Dubai, İstanbul, Kuala Lumpur, Londra, Rio de Janeiro, Seul ve Tokyo’da reklam kampanyaları yürütecek.

Ayrıca 8 Kasım tarihinde katılımcılar arasında Fed’in eski başkanlarından Alan Greenspan’in de yer alacağı online bir etkinlik düzenlenecek.

Huobi, birkaç yıl önce Çin’de kripto para borsası işletmenin yasaklanmasının ardından merkezini yurt dışına taşıma kararı aldı. Şirket, bu yıl artan regülasyon baskısına karşılık olarak Çin’e kayıtlı tüm kullanıcı hesaplarını 31 Aralık itibarıyla kapatmış olacak.

Ticaret hacminin halihazırda %70’ini Çin’in dışındaki pazarlardan alan Huobi Group’un kurucularından Du Jun, sundukları hizmetleri “yerelleştirmeye” ve “inovatif ürünler” geliştirmeye devam edeceklerini belirtti.

Global çapta büyüme stratejisini sürdüren ve Brezilya, Endonezya, Türkiye pazarlarına yoğunlaşan Huobi Group, global çaptaki çalışan sayısını bu yılın sonunda 3.000’e çıkarmış olmayı hedefliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!