Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Token Artık E-Ticarette de Kullanılabiliyor!

Huobi, yeni kurduğu bir ortaklıkla birlikte kendi tokenı olan Huobi Token’ın kullanım alanını ciddi anlamda genişletmeyi başardı.

Şirket e-ticaret platformlarından FomoHunt ile işbirliği yapmaya başladı. Huobi kullanıcıları bundan böyle FomoHunt aracılığıyla Huobi Token’ı kullanarak donanım ekipmanları, etkinlik biletleri, sanat eserleri gibi birbirinden farklı şeyleri satın alabilecekler.

Huobi Büyüyor

Halihazırda kripto para dünyasının en büyük isimlerinden biri olan Huobi, bu gibi ortaklıklarla birlikte sektördeki konumunu güçlendirmeye devam ediyor.

2013 yılında kurulan Huobi Group günümüzde 130’dan fazla ülkeye kripto para hizmeti götürüyor ve bu ülkelerdeki vatandaşların kripto para ticareti yapmasına imkan tanıyor. Şirket bu süreçte kendi tokenı olan Huobi Token ile ilgili de çeşitli çalışmalar yapıyor.

Şirket bu doğrultuda Huobi Prime ve Huobi FastTrack gibi iki yeni platform geliştirdi. Bunlardan ilki bir kripto para oluşturma, ikincisi ise bir kripto para listeleme platformu olarak işlev görüyor. Bu iki platformda da standart olarak Huobi Token kullanılıyor.

FomoHunt Ortaklığı

Huobi Token’ın kullanım alanlarını genişletmek isteyen Huobi yetkilileri bunu başarabilmek için FomoHunt ile birlikte çalışmaya başladılar.

Huobi’nin üst düzey yöneticilerinden Helena He, konu hakkında şu yorumu yapıyor:

“FomoHunt ile kurduğumuz bu ortaklık sayesinde bir taşla iki kuş vurmuş olduk. Bu ortaklık sayesinde hem Huobi Token’ın kendi ekosistemimiz dışında da kullanılmasını, genel kullanıma daha elverişli olmasını sağlıyoruz hem de Huobi marka ürünleri doğrudan satışa çıkarmış oluyoruz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment