Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatı Gelecekte Kaç Olacak? İşte Uzman Yorumları

Bu yılın başında 3 bin dolar olan Bitcoin 10 bin dolara kadar yükselerek yıl genelinde oldukça başarılı bir performans sergiledi. Bazı kripto para uzmanları bu yükselişin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini düşünüyorlar.

Kripto para piyasası Aralık 2017’de zirveye çıkmış, bu sırada Bitcoin fiyatı 20 bin dolara kadar yükselmişti. Sektördeki bazı analistler Bitcoin’in ilerleyen yıllarda bu seviyenin de üstüne çıkacağının ve yepyeni rekorlar kıracağını düşünüyorlar.

İşte O Tahminler

  • 12-24 ay içerisinde yeniden 20 bin dolar: Edge Network’ün kurucusu Joseph Denne, Bitcoin fiyatının 12-24 ay içerisinde yeniden 20 bin dolara çıkacağını düşünüyor. Bitcoin’in sağlam bir altyapıya sahip olduğunu ve bunun her geçen gün geliştiğini düşünen Denne, bunun fiyatı da olumlu yönde etkileyeceği görüşünde.
  • 50 bin dolara çıkma potansiyeli: eToro analistlerinden Simon Peters Bitcoin’in 50 bin dolara çıkabileceğini düşünüyor. Ancak Peters’a göre Bitcoin’in bu seviyeye çıkıp çıkmayacağı tamamen Bitcoin kullanımının ilerleyen yıllarda yaygınlaşıp yaygınlaşmayacağına bağlı.
  • Yıl sonunda 36 bin dolar: Bobby Lee Bitcoin fiyatının bu yıl içerisinde yükselmeye devam edeceğini ve seneyi 36 bin dolarla kapatacağını düşünüyor.
  • 2020’de 75 bin dolar: Mark Yusko geçtiğimiz yıl oldukça iddialı bir yorum yapmış ve Bitcoin’in önümüzdeki yıl içerisinde 75 bin dolar olacağını söylemişti.
  • 2020 sonunda 100-200 bin dolar: Bir başka iddialı yorum Bitcoin Talk Radio sunucusu Jim Blasko’dan geldi. Blasko Bitcoin fiyatının 2020 sonunda 100 bin ile 200 bin dolar aralığında yer alacağına inanıyor.
  • Yıl sonunda 20 bin dolar: Mike Novogratz ve Sonny Singh gibi isimler Bitcoin fiyatının bu yılın sonuna kadar yeniden 20 bin dolar seviyesine çıkabileceğini düşünüyorlar.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment