Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Yakın Zamanda Türkiye Pazarına Girecek

Kripto para sektörünün önde gelen borsalarından Huobi 22 Haziran tarihinde İstanbul’da bir etkinlik düzenledi ve bu etkinliğe Huobi’nin üst düzey yöneticilerinin yanı sıra Türkiye’deki kripto para camiasının da öne çıkan isimler katıldı.

Huobi’nin yakın gelecekte Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapacak

Huobi MENA kurucularından Mohit Davar, Huobi’nin yakın gelecekte Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapacağını söyledi.

Merkezi Dubai’de bulunan ve Huobi Global’a bağlı olan Huobi MENA, şirketin özellikle Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerindeki faaliyetleriyle ilgileniyor. Huobi MENA’nın kurucularından Mohit Davar, Türkiye’nin de bu bölgenin bir parçası olduğunu ve şirketin Türkiye pazarına girmek istediğini belirtti:

“Huobi Global ekosistemini ve şirketin özel ürünlerini Türkiye’ye ve bu bölgeye getirmek istiyoruz. Planımız yerel kripto para topluluğuyla işbirliği yaparak, ürünlerimizi yerelleştirerek Türkiye’ye getirmek.”

Huobi MENA yetkilileri geçtiğimiz birkaç ay içerisinde Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesi genelindeki birkaç farklı ülkede çeşitli projelere imza attılar. Günümüzde Dubai, Mısır, Nijerya gibi bölgelerde çalışmalarını yürüten Huobi MENA, Türkiye’deki çalışmalarını da hızlandırmak istiyor.

Mohit Davar etkinlik sırasında yaptığı açıklamalarda Huobi’nin Türkiye’ye tam olarak ne zaman giriş yapacağına dair net bir bilgi vermedi. Kendisinin konu hakkındaki açıklaması şöyle oldu:

“Size kesin bir tarih veremiyor olsam da bu konuyla ilgili çok sıkı bir çalışma yürüttüğümüzden emin olabilirsiniz. Umuyoruz ki bir sonraki etkinlikte kesin bir tarih belirlemiş olacağız.”

Davar, Türkiye’deki kripto para camiasına hitap ederek kendilerine bu süreç boyunca yardım edebilecek yeni ortaklar aradıklarını da belirtti. Türkiye pazarına olabildiğince kısa bir süre içerisinde giriş yapmak istediklerini vurgulayan Davar, şu çağrıda bulundu:

“Türkiye’de çok daha fazla ortağımız olsun istiyoruz. Yerel borsalarla, yerel kurumsal müşterilerle, Huobi’nin likiditesinden faydalanmak isteyen herkesle işbirliği yapmak istiyoruz.”

Ayrıca Huobi, resmi blog sayfasında Türkiye operasyonları hakkında bir blog yazısı da yayınladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment